16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Άγριο… κυνηγητό στο νέο trailer του Scream 6

    Δύο πράγματα υπόσχεται το Scream 6: ένα νέο σκηνικό στη Νέα Υόρκη και μια φρέσκια οπτική στο κλασικό πλέον franchise. To νέο trailer, που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, παρουσιάζει αρκετά οικεία πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων των Ghostface και των ηθοποιών που είδαμε στην προηγούμενη ταινία. Γι’ ακόμα μια φορά, οι Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega και Melissa Barrera θα δώσουν τη δική τους μάχη για να επιβιώσουν.

    Η Courteney Cox επιστρέφει στο ρόλο της Gale Weathers, όπως και η Hayden Panettiere που αναβιώνει το ρόλο της Kirby Reed από το Scream 4. Ένας χαρακτήρας που δε θα δούμε είναι αυτός της Sidney Prescott, αφού η Neve Campbell είχε ξεκαθαρίσει ότι δε θα επιστρέψει για την 6η ταινία. Αρκετές θα είναι και οι νέες προσθήκες, αφού δίπλα στο γνωστό cast θα δούμε τους Tony Revolori (Spider-Man: Homecoming), Samara Weaving (Ready or Not) και Dermot Mulroney (The Purge). Η δράση της ταινίας τοποθετείται ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του Scream 5 και θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 10 Μαρτίου 2023.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

     

    https://youtu.be/FAkIvW4-rqU

    Διαβάστε επίσης: Έρχεται ταινία για τη ζωή του Michael Jackson από τη Lionsgate (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles