20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    «Άι Βασίλη, φέρε μου PS4 αλλιώς βάζω τη γάτα της αδερφής μου στο μπλέντερ»

    Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ήρθε λοιπόν ο καιρός να στείλει κάθε παιδί γράμμα προς τον Άι Βασίλη.  Αυτό λοιπόν έκανε και το εικονιζόμενο «αγγελούδι» (μάλλον για τον γόνο του Diablo πρόκειται) το οποίο αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα στον Άι Βασίλη για την σχολική του εργασία.

    ps4-santa-letter-splash

    Ο 8χρονος λοιπόν «Βελζεβούλης» πήγε στο σχολείο του, στο οποίο μάλιστα είχε πατήσει μόλις δύο φορές όλο το χρόνο, και παρέδωσε στον καθηγητή του το γράμμα προς τον Άι Βασίλη. Ο καθηγητής αφού ξεπέρασε τη «μπόχα» από τσιγάρα και μπύρα που κουβαλούσε η εργασία, αποφάσισε να διαβάσει το γράμμα.

    Το γράμμα λοιπόν σε ελεύθερη μετάφραση (χωρίς τα μπινελίκια δηλαδή) ήταν το εξής: «Γειά Βασιλάκο, το ξέρω ότι δεν ήμουν καλό παιδί και ούτε πρόκειται να γίνω. Στείλε μου το PS4 με όλα τα παιχνίδια αλλιώς θα βάλω την γάτα της αδερφής μου στο μίξερ και θα την κάνω κιμά. Με αγάπη Δαμιανός». Ξεχειλίζει από αγάπη το γράμμα σωστά; Η απάντηση της μητέρας του ήταν ότι δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει μιας και τους έχουν κόψει το ρεύμα!

    Ακόμα δεν έχουμε λάβει απάντηση από τον Άι Βασίλη, αλλά φανταζόμαστε ότι δεν θα ενδώσει στους εκβιασμούς του. Εσύ λοιπόν τι θα ζητήσεις από τον Άι Βασίλη για φέτος;

    ps4-santa-letter

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles