15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    AIAIAI ΤΜΑ-2 DJ Preset Review «Οne of the best on-ear dj headphones»!

    H δανέζικη AIAIAI θεωρείται μία εταιρεία που είναι πρωτοπόρος ειδικότερα στον τομέα των modular ακουστικών, καθώς πρόκειται για ένα concept που ουσιαστικά επιτρέπει την πλήρη παραμετροποίηση των ακουστικών σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη τους. Για αυτό και τα headphones της AIAIAI αποτελούν τη νούμερο 1 επιλογή για τους περισσότερους επαγγελματίες DJs. Tα TMA-2 DJ Preset που φέρουν την σφραγίδα της AIAIAI είναι τα ακουστικά, τα οποία σχεδιάστηκαν για να γίνουν η απαραίτητη προσθήκη σε κάθε DJ κονσόλα, αποτελώντας μία κορυφή στην κατηγορία τους!

    Aiaiai-TMa-2 DJ Preset (2)

    Ομορφιά που… αντέχει!

    H AIAIAI έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αντοχή και στην ποιοτική κατασκευή των ακουστικών της και το TMA-2 DJ Preset σαφώς και δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. H στιβαρή και εξαιρετική ανθεκτική κατασκευή άλλωστε αποτελεί ένα ζωτικής σημασίας χαρακτηριστικό για τους απαιτητικούς users και τα ακουστικά TMA-2 DJ Preset σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύουν! Εμφανισιακά διακρίνονται για το ξεχωριστό minimal στυλ τους (άλλωστε οι Δανοί λατρεύουν την συγκεκριμένη αισθητική), ακολουθώντας κλασικές αλλά πάντα classy σχεδιαστικές γραμμές, ενώ είναι σχετικά ελαφριά με το βάρος τους να μην ξεπερνάει τα 270 γραμμάρια.

    Aiaiai-TMa-2 DJ Preset (1)

    Οι υπεύθυνοι της γνωστής εταιρείας έχουν χρησιμοποιήσει ότι πιο ανθεκτικό υλικό κυκλοφορεί στην αγορά, όπου το headband συνδυάζει ένα κράμα nylon και silicone, κάτι που εκτός από τεράστια αντοχή προσφέρει επιπλέον και υψηλή ελαστικότητα. Μάλιστα, τα προαναφερθέντα υλικά βοηθούν σημαντικά έτσι ώστε το headset να καθαρίζεται εύκολα από διάφορους λεκέδες και τον ιδρώτα. Παράλληλα, ο εργονομικός σχεδιασμός τα καθιστά ιδιαίτερα άνετα στην εφαρμογή, έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης τους να αντέχει τα πολύωρα μουσικά sessions. Επιπλέον, την ίδια φροντίδα έχει δείξει η AIAIAI στα ear-cups, καθώς το υλικό από δέρμα που τα περιβάλλει, δεν βοηθάει μόνο στη ξεκούραστη χρήση, αλλά και στην καλύτερη ηχητική απομόνωση, η οποία κακά τα ψέματα είναι το Α και το Ω για ένα headset επαγγελματικών προδιαγραφών.

    Aiaiai-TMa-2 DJ Preset (4)

    I am Titanium!

    Εκεί όμως που τα ακουστικά της ΑΙΑΙΑΙ κλέβουν την παράσταση είναι στους εξαιρετικά ποιοτικούς οδηγούς, καθώς οι drivers όπως και το ενσωματωμένο woofer είναι κατασκευασμένα από Τιτάνιο και αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται και στην ηχητική απόδοση. Το βαθύ μπάσο πραγματικά «μιλάει» στην καρδιά του χρήστη των DJ Preset, με το παραγόμενο ηχητικό αποτέλεσμα να δίνει έμφαση τόσο στις υψηλές όσο και στις χαμηλές συχνότητες και η συνολική ηχητική απόδοση είναι ΑΑΑ και υψηλών προδιαγραφών! Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε την προσοχή που έχει δείξει η δανέζικη εταιρεία ακόμη και στο σπιράλ καλώδιο των ακουστικών, καθώς είναι κατασκευασμένο από thermos-plastic υλικό με μήκος 1.2m ή 3.2m τεντωμένο. Με μέγιστη ισχύ στα 70mW, μαγνήτες νεοδμίου και πραγματικά έντονο ήχο, αναμφίβολα οι DJs έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται «happy» όταν έχουν τα ακουστικά της AIAIAI στο κεφάλι τους.

    Aiaiai-TMa-2 DJ Preset (3)

    The Premium DJ headphones!

    Εργονομία, τέλεια απομόνωση του θορύβου, φανταστικός ήχος και premium features που θα ζήλευαν οι υπόλοιποι κατασκευαστές, τα ακουστικά της AIAIAI μπορούν να αποτελέσουν ένα άκρως ποιοτικό και χρήσιμο «εργαλείο» στο… κεφάλι κάθε DJ, αλλά και όλων εκείνων των χρηστών που αγαπούν τον high-fidelity ήχο.

    Τα ακουστικά ΑΙΑΙΑΙ ΤΜΑ-2 DJ Preset τα βρήκαμε στην Salas Headphones με τιμή στα 200 ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles