18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    AiraWear: Το φούτερ που κάνει… μασάζ!

    Σκεφτείτε να είχατε τη δυνατότητα να συνοδεύεστε από έναν… έμπειρο μασέρ σε κάθε σας βήμα. Αυτή την ιδέα είχαν και οι ιδρυτές του startup Tware από την Σιγκαπούρη, οι οποίοι κατάφεραν να κλείσουν τον μασέρ σε ένα φούτερ!

    airawear3

    Το θαυματουργό AiraWear δε διαφέρει από ένα κοινό φούτερ, κρύβει όμως στο εσωτερικό του ένα γιλέκο που φουσκώνει, στο οποίο βρίσκονται ενσωματωμένες οι ειδικές κεφαλές μασάζ σε σημεία ώστε να ασκούν πιέσεις μέσω κυκλικών κινήσεων και να ανακουφίζουν την σπονδυλική στήλη, τους ώμους και τη μέση.

    Το φούτερ-μασέρ επικοινωνεί με μια εφαρμογή για smartphones με τη βοήθεια της οποίας ο χρήστης μπορεί να ελέγξει καλύτερα τα σημεία πίεσης ορίζοντας ο ίδιος την ένταση του μασάζ. Η μπαταρία του διαρκεί για τρεις ώρες χρήσης και φορτίζεται μέσω micro USB, γεγονός που σημαίνει ότι οι εθισμένοι στο μασάζ θα μπορούν να το χρησιμοποιούν όλη μέρα με τη βοήθεια ενός power bank.

    airawear

    Σύμφωνα με την Tware, το AiraWear ολοκλήρωσε επιτυχώς την καμπάνια του μέσω Kickstarter, όπου βρήκε 1.041 υποστηρικτές και συγκέντρωσε κεφάλαιο 150.035 δολαρίων. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το φούτερ-όνειρο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στην αγορά στην τιμή των 250 δολαρίων.

    airawear2

    Πριν από το AiraWear, η εταιρεία είχε αναπτύξει ένα γιλέκο για παιδιά με αυτισμό το οποίο έσφιγγε ελαφρά τον κάτοχό του δίνοντάς του την ψευδαίσθηση της αγκαλιάς. Μέχρι στιγμής, αναφέρει, έχει καταφέρει να πουλήσει 600 τέτοια γιλέκα αγκαλιάς σε όλον τον κόσμο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles