15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Airbus A380: Το πιο πολυτελές αεροσκάφος στον κόσμο (photos & video)

    Στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προσγειώθηκε σήμερα, για μία και μοναδική πτήση, το υπερσύγχρονο αεροσκάφος A380 της Emirates, το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές αεροσκάφος στον πλανήτη.


    Το Airbus A380 της Εmirates ξεκίνησε από το Ντουμπάι στις 08.55 και προσγειώθηκε -με καθυστέρηση ενός τετάρτου- στις 13:05 στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

    Πρόκειται για ένα διώροφο αεροσκάφος με απίστευτες πολυτέλειες, όπως ιδιωτικές καμπίνες, σπα, υπερσύγχρονες τηλεοράσεις και μπάνια.

    Η πρώτη του πτήση πραγματοποιήθηκε το 2007 από τη Singapore Airlines στο δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Σίδνεϋ, ενώ η δεύτερη αεροπορική που το χρησιμοποίησε ήταν η Emirates στην πτήση Ντουμπάι-Νέα Υόρκη.

    Όπως δήλωσε ο Richard Jewsbury, Senior Vice President Commercial Europe and Russian Federation της Emirates “Τον Ιούνιο του 1996, η Emirates πραγματοποίησε την πρώτη της πτήση στην Ελλάδα. Δεκαέξι χρόνια αργότερα, παρουσιάζουμε τις πολυβραβευμένες υπηρεσίες του Α380 εκτελώντας την πτήση από Ντουμπάι προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας στην Ελλάδα”.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αθήνα αποτελεί την πιο κερδοφόρα γραμμή της Emirates στο ευρωπαϊκό δίκτυο. Η εταιρεία των Εμιράτων πραγματοποιεί 7 πτήσεις την εβδομάδα προς Αθήνα, χρησιμοποιώντας αεροσκάφη Airbus A340-300 και A330-200, ενώ στον όμιλο απασχολούνται περισσότεροι από 170 Έλληνες.

    Δείτε φωτογραφίες και videο από το εντυπωσιακό Airbus A380


    Πηγές: NewsitΝαυτεμπορική

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles