15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Airfasttickets: «Απογειώνοντας» το χιούμορ στη διαφήμιση

    Το όνομα της Airfasttickets δεν μου έλεγε κάτι μέχρι πρότινος. Πρώτη φορά το πήρε το μάτι μου σε κάτι shares φίλων και γνωστών στο Facebook. Μετά ήρθαν τα mentions στο Twitter. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της περιέργειάς μου ήταν οι ειδοποιήσεις του YouTube για τα likes των φίλων μου. Το νέο βίντεο της Airfasttickets και δωσ’ του το νέο βίντεο της Airfasttickets.

    Καθίστε ρε παιδιά. Ποιο νέο βίντεο της Airfasttickets; Έχει και παλιό δηλαδή;

    Η Airfasttickets ασχολείται με την online κράτηση εισιτηρίων, δωματίων ξενοδοχείων και πακέτων διακοπών. Ε, και θέλοντας να προωθήσει το brand name της, προχώρησε σε μια αν μη τι άλλο πανέξυπνη διαφημιστική καμπάνια. Το βίντεο με την AirBahal που είδες λίγο πιο πάνω (μετράει πάνω από 600.000 προβολές) ήταν η αφορμή για να μπω στο κανάλι της Airfasttickets στο YouTube και να χαζέψω και τα υπόλοιπα!

    Απ’ ό,τι διαβάζω, και πέραν των διαφημίσεων, πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που μάλιστα διαθέτει γραφεία σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Φρανκφούρτη και –τον αγαπημένο μου- Πειραιά! Οι δε υπηρεσίες τους δείχνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ενώ μια-δυο δοκιμές που έκανα σε πτήσεις (Αθήνα – Μαδρίτη, 23-26 Οκτωβρίου) μου έδωσαν τιμές χαμηλότερες του ανταγωνισμού.

    Και κάπως έτσι από ένα απλό βίντεο, μία υπηρεσία έγινε bookmarked… :)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles