18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    AirPods Max: Ασύρματα over-ear headphones ανακοίνωσε η Apple

    Ακόμη μία ανακοίνωση είχαμε για την Apple, που κλείνει το 2020 με νέα ασύρματα over-ear headphones. Πρόκειται για τα AirPods Max, μία πρόταση που θα είναι διαθέσιμη άμεσα, ξεχωρίζοντας χάρη σε χαρακτηριστικά όπως το active noise cancellation (ANC) και οι τεχνολογίες Adaptive EQ και spatial audio.

    Τα AirPods Max είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, έχουν βάρος 384 γραμμάρια και έρχονται με dynamic driver 40mm, ενώ διαθέτουν ισχυρά chipsets H1 για να εξασφαλίσουν την άψογη ποιότητα ήχου. Στο δεξί ακουστικό, θα βρείτε ρυθμιστικό για την ένταση του ήχου και τη διαχείριση της αναπαραγωγής ή των κλήσεων.

    Υποστηρίζουν 20 ώρες χρήσης με μία φόρτιση με ενεργοποιημένα τα ANC και spatial audio, ενώ θα είναι διαθέσιμα σε πέντε αποχρώσεις (Space Gray, Sky Blue, Green, Silver, Pink) και στο πακέτο θα βρείτε USB Type-C cable & θήκη μεταφοράς.

    Θα είναι συμβατά με άλλες Apple συσκευές, ενώ το κόστος τους, τουλάχιστον στην αμερικανική αγορά, όπου θα κυκλοφορήσουν στις 15 Δεκεμβρίου, είναι 549 δολάρια.

    https://www.youtube.com/watch?v=FXI_-OesT3A&

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles