19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ακολουθήστε τα χνάρια του Μεγάλου Αλέξανδρου στο iPad σας, με το Rome: Total War – Alexander!

    Η σειρά Total War δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς όλοι οι fans του gaming γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχει αφήσει τη σφραγίδα της στον κόσμο των strategy games, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο στοιχεία από Real-time με Turn-based strategy σε ένα άκρως πετυχημένο μείγμα! Εάν τώρα βρίσκεστε στις διακοπές σας (πράγμα που σημαίνει ότι έχετε μπόλικο ελεύθερο χρόνο) και θέλετε να παίξετε στο iPad σας κάτι πιο deep από ένα απλό arcade ή racing game, τα νέα που σας έχουμε είναι ευχάριστα, καθώς κυκλοφόρησε η iPad version του Rome Total War: Alexander που όπως φαντάζεστε σας τοποθετεί στο ρόλο του μεγάλου στρατηλάτη!

    Total War Alexander 1

    Όπως έγινε γνωστό από την Creative Assembly, το Alexander βρίσκεται ήδη στο App Store, αποτελώντας ένα standalone expansion για τους χρήστες του iPad. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Alexander θα τρέχει αποκλειστικά σε iPad και όχι σε iPhone, ενώ επιπλέον θα απαιτεί: τουλάχιστον την πρώτη γενιά iPad Air (ή νεότερο), iPad Mini 2 (ή νεότερο) ή iPad Pro. H Feral Interactive που ανέλαβε την μεταφορά από την core στην tablet version του γνωστού strategy έχει δουλέψει πάνω στην ανάπτυξη των touch-controls και έχει πραγματοποιήσει μία σειρά από tweaks που ασφαλώς καθιστούν το παιχνίδι playable στην συσκευή της Apple. Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στο trailer που ακολουθεί και κάτι μας λέει ότι οι φίλοι του mobile gaming θα το «τιμήσουν» και με το παραπάνω…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles