15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ακυρώθηκε το Command & Conquer!

    Απόφαση που θέλει… κοχόνες (ισπ: cojones) πήρε η EA αναφορικά με το Command & Conquer. Μετά την ολοκλήρωση της alpha φάσης του παιχνιδιού (προηγείται της beta) και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα σχόλια των παικτών, η εταιρεία αποφάσισε πως όσες διορθώσεις κι αν έκαναν στο παιχνίδι οι άνθρωποι της Victory Games, το τελικό αποτέλεσμα ποτέ δεν θα πληρούσε τα στάνταρ των diehard φίλων της σειράς. Αποτέλεσμα; Το Command & Conquer δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ!

    command-and-conquer-cancelled1

    «Δεν φτιάχνουμε το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε. Έτσι, κατόπιν πολλής σκέψης αποφασίσαμε να σταματήσουμε την παραγωγή της παρούσας έκδοσής του. Παρ’ ότι σεβόμαστε απόλυτα τη σπουδαία δουλειά της ταλαντούχας ομάδας μας, εν τέλει θέλουμε ένα παιχνίδι που να σέβεστε και να αξίζετε. Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα σας αποζημιώσουμε για τα χρήματα που δαπανήσατε κατά το alpha testing», λέει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της EA.

    Άγνωστο παραμένει το αν το Command & Conquer θα δουλευτεί εκ νέου από το μηδέν και αν ναι, ποιο στούντιο θα αναλάβει την παραγωγή του. Επρόκειτο να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή του χρόνου στα PC

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles