19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ακυρώνεται ο Πλειστηριασμός για την νέα Αδεία Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης: δεν υποβλήθηκε καμία αίτηση συμμετοχής

    Στην ακύρωση του Πλειστηριασμού για τη Χορήγηση Δικαιώματος Χρήσης Φάσματος Ραδιοσυχνοτήτων για την Ίδρυση και Λειτουργία νέου Δικτύου Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης, προχώρησε το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενόψει του γεγονότος ότι δεν έχει υποβληθεί καμία αίτηση συμμετοχής στον εν λόγω διαγωνισμό εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, ο Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, με σχετική απόφαση του προχώρησε στην ακύρωση του διαγωνισμού.

    Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στον Πλειστηριασμό είχε παραταθεί δυο φορές χωρίς ωστόσο να υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον. Η καταληκτική ημερομηνία ήταν αρχικά ορισμένη για τις 4 Μαρτίου 2022, παρατάθηκε για τις 8 Απριλίου 2022 ενώ ακολούθησε και δεύτερη παράταση με μεταφορά της ημερομηνίας από τις 8 Απριλίου 2022 στις 6 Μαΐου 2022 χωρίς ωστόσο και πάλι να υποβληθεί καμία αίτηση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles