15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ακυρώθηκε η πρεμιέρα του Batman στη Ρωσία

    Όλος ο πλανήτης, τις τελευταίες μέρες, έχει στραμμένο το βλέμμα στην Ουκρανία, αφού οι εικόνες που έρχονται από εκεί μαρτυρούν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Εξαιτίας των στρατιωτικών επιχειρήσεων η Ρωσία έχει αποκλειστεί από αρκετά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, όπως για παράδειγμα η Eurovision, ενώ πλέον έχουμε και μεγάλες πρεμιέρες ταινιών που δε θα πραγματοποιηθούν στη χώρα.

    Πιο αναλυτικά, η Warner Bros ανέβαλε την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «The Batman», η οποία ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα, όπως και στη χώρα μας, τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας:

    «Υπό το φως της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ουκρανία, η WarnerMedia αναστέλλει την κυκλοφορία της ταινίας μεγάλου μήκους “The Batman” στη Ρωσία. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση καθώς εξελίσσεται. Ελπίζουμε σε μια γρήγορη και ειρηνική επίλυση αυτής της τραγωδίας».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η ρωσική αγορά είναι σημαντική για τη βιομηχανία. Η ταινία «Spider-Man: No Way Home» της Sony στη Ρωσία έκανε εισπράξεις σχεδόν 45 εκατ. δολάρια καθώς το κοινό επέστρεψε στις αίθουσες. Η νέα ταινία ” The Batman” με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αναμένεται να κάνει τουλάχιστον 115 εκατ. δολάρια αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αμερική.

    Διαβάστε επίσης: Οι ταινίες της εβδομάδας: Με αστυνομική περιπέτεια επιστρέφει ο Liam Neeson (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles