18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Με αστυνομική περιπέτεια επιστρέφει ο Liam Neeson

    Σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες θα πραγματοποιηθούν οι εξής πρεμιέρες:

    Το Πάθος

    Αισθηματικό δράμα, γαλλικής παραγωγής του 2020, σε σκηνοθεσία Ντανιέλ Αρμπίντ, με τους Σεργκέι Πολούνιν, Λετίσια Ντος, Καρολίν Ντουσέ, Σιλμάν Νταζί κ.ά.

    Μια χωρισμένη μητέρα βρίσκει τον εαυτό της σε μια εθιστική ερωτική σχέση με έναν Ρώσο διπλωμάτη, με τον οποίο δεν έχει κανένα κοινό. Ο ήρωας είναι ένας γοητευτικός ξένος. Η ζωή περιστρέφεται στο πρόσωπο αυτού του άντρα. Έρχεται η μέρα που αυτός φεύγει για πάντα από τη Γαλλία.

    Σελήνη, 66 Ερωτήσεις

    Ελληνική δραματική ταινία, ελληνογαλλικής παραγωγής του 2021, σε σκηνοθεσία Ζακλίν Λέντζου, με τους Σοφία Κόκκαλη, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Μαρία Ζορμπά, Νικήτα Τσακίρογλου κ.ά.

    Μετά από χρόνια απόστασης, η Άρτεμις επιστρέφει αναγκαστικά στην Αθήνα λόγω της εύθραυστης κατάστασης υγείας του πατέρα της. Αντιμέτωπη με έναν κατά βάση άγνωστo -σε αυτήν- άνθρωπο και μια πρωτόγνωρη και δύσκολη συνθήκη θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει όσο καλύτερα μπορεί. Όταν τυχαία ανακαλύπτει το καλά κρυμμένο μυστικό του πατέρα της, όλα όσα θέλησε ποτέ να ρωτήσει απαντώνται μεμιάς. Τα κομμάτια του παζλ τής σχέσης τους θα μπουν στη θέση τους κι εκείνη θα μπορέσει να τον γνωρίσει και να τον αγαπήσει αληθινά για πρώτη φορά.

    Μια Μέρα στη Σαγκάη

    Ρομαντικό δράμα, ελληνικής και κινεζικής παραγωγής του 2020, σε σκηνοθεσία Βασίλη Ξηρού, με τους Δημήτρη Μοθοναίο, Του Χουά κ.ά.

    Η Τζίνξι είναι βιολονίστα και ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Βιέννη για να συνεχίσει τις μουσικές της σπουδές. Στα πρόθυρα της αναχώρησης της γνωρίζει τον Πάνο, έναν αρχιτέκτονα που μόλις έχει φτάσει στη Σαγκάη, και ο κόσμος της αναστατώνεται. Μέσα σε μόλις μία μέρα, η σχέση τους θα περάσει τα πάνω και τα κάτω της για να τους φέρει κοντά σε διλήμματα που θα καθορίσουν την πορεία της ζωής τους.

    Ο Μεσάζοντας 

    Αστυνομική περιπέτεια, αμερικανικής, κινεζικής και αυστραλιανής παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Μαρκ Γουίλιαμς, με τους Λίαμ Νίσον, Αϊνταν Κουίν, Τέιλορ Τζον Σμιθ, Έιμι, Ρέιβερ Λάμπμαν, Κλερ βαν ντερ Μπουμ κ.ά.

    O Τράβις Μπλοκ λειτουργεί παρασκηνιακά για λογαριασμό του FBI, έχοντας ως αποστολή να μεσολαβεί για να σώζει μυστικούς πράκτορες από επικίνδυνες καταστάσεις. Όταν βρεθεί μπλεγμένος στα δίχτυα μιας νοσηρής συνωμοσίας, αρχίζει να αναρωτιέται πού βρίσκεται η αλήθεια. Μία αλήθεια που μπορεί να κλονίσει ακόμα και τον κώδικα τιμής του.

    Μπάντι Ο Ροκ Σταρ 2

    Το σίκουελ του μουσικού amimation “Μπάντι ο Ροκ Σταρ” από τους παραγωγούς του “Κλίφορντ, ο Κόκκινος Σκύλος” και τον σκηνοθέτη Μαρκ Μπάλντο.

    Διαβάστε επίσης: Θα δούμε τελικά τον Patrick Stewart των X-Men στη νέα ταινία Doctor Strange; (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles