21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Alcatel 1v: Παρέχει άνεση και ομαλή απόδοση για όλους

    Η TCL Communication ανακοίνωσε στην IFA 2019 την κυκλοφορία της νέας προσθήκης της, στην σειρά Alcatel 1. Μέσα στο συμπαγές πλαίσιο της, η διευρυμένη οθόνη προβολής συνυπάρχει με τις βελτιστοποιημένες λειτουργίες και επιδόσεις φωτογραφίας, συμπεριλαμβανομένου του Google Assistant Πλήκτρου.

    Alcatel_1V_Press_view_05_NFP

    Διευρυμένη προβολή

    Σε μέγεθος τσέπης και με εντυπωσιακή ευρεία περιοχή θέασης, το Alcatel 1v προσφέρει στον χρήστη μια σταθερή βάση που θα ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες του. Με την 18:9 Full View οθόνη 5,5 ιντσών, το Alcatel 1v δεν είναι απλά μια συσκευή με εύκολη λαβή και κομψή σχεδίαση, αλλά προσφέρει και μια διευρυμένη οθόνη προβολής για να απολαμβάνεις τα media κάθε είδους.

    Ομαλή εμπειρία

    Το Alcatel 1v αξιοποιεί στο έπακρο τον οκταπύρηνο επεξεργαστή και το Android Pie (Go edition) που παρέχουν μια δυναμικά ομαλή απόδοση. Με συνδεσιμότητα 4G και δυναμική αποδοτικότητα, ο χρήστης θα επωφεληθεί από το σημαντικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής, τις βελτιωμένες εφαρμογές, την εξοικονόμηση δεδομένων και την ασφάλεια, τα οποία εξασφαλίζουν μια γρήγορη και ευέλικτη εμπειρία με κινητό.

    Alcatel 1V

    Google Assistant με ένα πάτημα

    Η δική σας προσωπική Google με ένα πάτημα. Το πλήκτρο Google Assistant του Alcatel 1v σάς δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε εύκολα αυτές τις λειτουργίες που ανοίγουν το δρόμο για την εύκολη πλοήγηση και χρηστικότητα. Ξεκινώντας από εφαρμογές, προσωπικές αναζητήσεις, υπαγόρευση μηνυμάτων και πάνω από ένα εκατομμύριο άλλες ενέργειες, αυτός ο εύχρηστος μικρός βοηθός θα βελτιστοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τον εικονικό κόσμο γύρω σας, με το πάτημα ενός κουμπιού.

    Βελτιστοποιημένη φωτογραφία

    Ξυπνήστε τον φωτογράφο μέσα σας με την 5MP κάμερα του Alcatel 1V και το AI ανίχνευση σκηνικού. Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την έξυπνη αυτοματοποίηση για τις φωτογραφίες σας, η συγκεκριμένη συσκευή θα μπορεί να διακρίνει έως και 12 διαφορετικές σκηνές, οι οποίες θα παράγουν κομψές φωτογραφίες και θα σας εξοικονομούν χρόνο όσον αφορά την επεξεργασία τους. Το Alcatel 1v διαθέτει επίσης μια μπροστινή κάμερα 5MP και LED flash, το οποίο  σημαίνει ότι οι λήψεις Selfies και rear facing θα είναι φωτισμένα.

    Alcatel 1V_Metallic Blue_Back Right(without FP with CE)

    Διαθεσιμότητα

    Το Alcatel 1v είναι διαθέσιμο άμεσα  για 79.99 Euros (RRP) σε Μαύρο Ανθρακί και Μεταλλικό Μπλε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles