16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Alcatel Idol 5S έσκασε μύτη στο GeekBench και θα το δούμε σίγουρα στο MWC 2017!

    Η Alcatel από ότι φαίνεται ετοιμάζει το διάδοχο του Idol 4 και Idol 4S, καθώς πρόσφατα ανέβηκε σε μία δοκιμή στο GeekBench ένα μοντέλο με την ονομασία idol 5S! Εάν κρίνουμε από τους προκατόχους του, η συσκευή αναμένεται να ακολουθήσει στην ίδια φιλοσοφία, προσφέροντας οικονομία και καλές επιδόσεις, αλλά και όμορφο design εξωτερικά, καθώς η σειρά Idol πάντοτε ξεχώριζε για την εξωτερική της εμφάνιση.

    Alcatel Idol 4S 1

    Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα που έχουμε από το γνωστό benchmarking utility, το Idol 5S “φοράει” λειτουργικό Android 7.0 Nougat, ενώ στην καρδιά του χτυπάει ένα Helio P20 SoC με 3GB μνήμης RAM. Ως γνωστόν, ο Helio P20 είναι ένα octa-core chipset που οι πυρήνες του είναι χρονισμένοι στα 1,69GHz και μπορεί να μην υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής από την  Alcatel, ωστόσο μπορούμε καλά να μαντέψουμε ότι Idol 5 και Idol 5S δεν αποκλείεται να ακολουθεί ένα dual-camera setup, καθώς το chipset της MediaTek είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σηκώνει αυτού του τύπου τα camera setups.  Μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει άλλα στοιχεία αναφορικά με την προαναφερθείσα συσκευή, ωστόσο μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα κινηθεί στο ίδιο εύρος τιμής παίζοντας περίπου στα 350 με 400 ευρώ. Φυσικά περισσότερα για το Idol 5S όπως και για τις υπόλοιπες συσκευές που θα παρουσιάσει η Alcatel θα μάθουμε στο προσεχές MWC 2017, όπου το Digital Life και η ομάδα των δημοσιογράφων του θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις κατευθείαν από την πηγή.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles