21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Alcatel One Touch Fire. Το πρώτο smartphone με Firefox OS στην Ελλάδα από την Cosmote

    Το λειτουργικό Firefox OS φτάνει επιτέλους και στη χώρα μας, καθώς η Cosmote λανσάρει αποκλειστικά για τους πελάτες της για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, το Alcatel One Touch Fire, ένα από τα πρώτα κινητά με το νέο mobile OS της Mozilla.

    alcatel-one-touch-fire

    Το Alcatel One Touch Fire είναι διαθέσιμo σε λευκό ή πορτοκαλί χρώμα, ενώ, όσον αφορά τα specs του, διαθέτει οθόνη 3,5 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon στο 1GHz, κάμερα 3.2MPixels και 512MB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω microSD. Όπως αντιλαμβάνεστε είναι μία συσκευή με χαμηλά specs, που, όμως, διαθέτει αντίστοιχα χαμηλή τιμή (99,90 ευρώ χωρίς σύνδεση), αλλά και ένα νέο λειτουργικό που, όπως υπόσχεται, “προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη ευκολότερα από κάθε άλλο τηλέφωνο”. Παρέχει πρόσβαση σε εφαρμογές, χάρτες, πολυμέσα, social media, μουσική και παιχνίδια, ενώ κάνει εξαιρετικά εύκολη τη σύνδεση λογαριασμών e-mail και την εισαγωγή επαφών από το Facebook στη συσκευή.

    Οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να αποκτήσουν το Alcatel One Touch Fire στην τιμή των €99,90 ή δωρεάν με σύνδεση σε προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σε όλα τα καταστήματα OTE, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων τους.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles