24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ο Alexey Sobolev βρήκε τον τρόπο να “πρωταγωνιστήσει” στο Sochi (και να κρασάρει το iPhone του)

    Μπορεί να αποκλείστηκε από τους τελικούς του αγωνίσματός του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Sochi, ο Ρώσος snowboarder, Alexey Sobolev, ωστόσο, είναι ήδη ένας από τους μεγάλους “πρωταγωνιστές” τους. Κι αυτό γιατί έκανε πάρα πολλά κορίτσια από όλο τον κόσμο να του στείλουν μηνύματα και φωτό στο iPhone του, τόσα που κάποια στιγμή η συσκευή “κράσαρε” και σταμάτησε να λειτουργεί.

    Alexey Sobolev

    Ο 22χρονος Ρώσος είχε γράψει με τεράστια μπλε γράμματα το κινητό του πάνω στο κράνος του, κατά τη διάρκεια των προκριματικών. Και παρόλο που η Οργανωτική Επιτροπή του ζήτησε να το καλύψει με ταινία, ήδη το νούμερο είχε διαρρεύσει μέσω φωτό σε sites, social media κ.λ.π.. έτσι το κινητό του Alexey Sobolev γέμισε από μηνύματα, αλλά και φωτογραφίες από κορίτσια που ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να του εκφράσουν το θαυμασμό τους (ή να τον… παρηγορήσουν που δεν πέρασε στα τελικά του αγωνίσματος).

    Το iPhone του, μάλιστα, κάποια στιγμή σταμάτησε να λειτουργεί και χρειάστηκε επανεκκίνηση, ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί την ποσότητα των μηνυμάτων, όπως σημειώνει ο ίδιος ο Ρώσος στο Yahoo Sports.

    Όσο για την άποψή του για τις κοπέλες που του έστειλαν μηνύματα (ακόμη και… γυμνές φωτό) αν και προέρχονταν από όλο τον κόσμο, κατά την άποψή του, οι καλύτερες είναι οι Ρωσίδες. Απ’ ό,τι φαίνεται, ο 22χρονος είναι οπαδός του “κορίτσι από τον τόπο σου”, ακόμη κι αν το γνωρίσεις με αυτόν τον παράδοξο τρόπο… Όσο για το κινητό του, αν ενδιαφέρεστε, ιδού η φωτό (και το νούμερο) που προκάλεσε τον πανικό.

    Alexey Sobolev Mobile Phone

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles