22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Alienware 13. Ανακοινώθηκε το νέο μικρό και πανίσχυρο gaming laptop!

    H Alienware που ανήκει στη Dell, ανακοίνωσε πρόσφατα μία ακόμη πρόταση, η οποία στοχεύει αποκλειστικά στο απαιτητικό κοινό των gamers. Το Alienware 13 όπως θα ονομάζεται θα είναι ένα πραγματικά εξαιρετικά μικρό σε διαστάσεις gaming laptop, το οποίο αναμένεται να βαδίσει στα χνάρια του προγενέστερου Alienware M11x.

    alienware+13_1

    Το νέο αυτό gaming laptop είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο και σύμφωνα με τους κατασκευαστές του θα είναι εξαιρετικά ελαφρύ (θα ζυγίζει περίπου 450 γραμμάρια), ενώ παράλληλα θα είναι και παρά πολύ λεπτό με το πάχος του να μην ξεπερνάει τα 2.5 εκατοστά. Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας, το Alienware 13 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις σε ότι έχει να κάνει με την οθόνη του. Συγκεκριμένα θα υπάρχει μία HD έκδοση (με ανάλυση 1366×768 pixels), μία Full HD (με ανάλυση 1920×1080 pixels και panel τεχνολογίας IPS) και τέλος μία πιο ακριβή QHD πρόταση (με 2560×1440 pixels), η οποία όμως θα παρέχει touch-screen τεχνολογία. Όσον αφορά το εσωτερικό του, το μικρό αλλά πανίσχυρο gaming laptop της Alieware θα βασίζεται σε χαμηλής κατανάλωσης Intel Core επεξεργαστές τεχνολογίας Broadwell, κάρτα γραφικών Nvidia GeForce 860M GTX, ενώ θα μπορεί να δεχθεί μνήμες DDR3 που θα φτάνουν έως και τα 16GB. Επιπλέον, το Alienware 13 θα προσφέρει υποστήριξη για δύο σκληρούς δίσκους SSD, σύστημα ήχου κατασκευασμένο από την Klipsch, ενώ θα διατηρεί χαμηλές θερμοκρασίες εξαιτίας ενός ειδικά κατασκευασμένου συστήματος παθητικής ψύξης.

    alienware_2

    alienware_13_3
    Οι κατασκευαστές του υποστηρίζουν ότι η μπαταρία του θα αντέχει έως και 8 ώρες συνεχούς video playback, αν και υπό gaming συνθήκες σίγουρα θα προσφέρει λιγότερη αυτονομία. H Dell δεν έχει ανακοινώσει επισήμως τη τιμή του Alienware 13, αλλά εάν κρίνουμε από τα specs του, οι μεγάλες εκδόσεις του το πιθανότερο είναι να απευθύνονται στους πιο high-end gamers, που δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να αποκτήσουν ένα δυνατό gaming laptop που συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με όμορφο design.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles