13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Alienware: Aναβαθμίζει το κορυφαίο της Desktop PC, αποκαλύπτει νέο tenkeyless keyboard & οθόνη QD-OLED!

    Η Alienware συνεχίζει την αποστολή της με στόχο να δημιουργεί κορυφαίες εμπειρίες παιχνιδιού με τρία νέα προϊόντα: το ανανεωμένο Aurora R15 Gaming Desktop, το μικρού μεγέθους και πλούσιο σε χαρακτηριστικά πληκτρολόγιο Tenkeyless Gaming Keyboard και τη δεύτερη οθόνη παιχνιδιών QD-OLED, η οποία προσφέρεται σε χαμηλότερη τιμή.

    Alienware Aurora: μπείτε σε έναν κόσμο πρωτόγνωρων εμπειριών gaming

    To νέο Alienware Aurora R15 desktop έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις απόδοσης χάρη στους 13ης Γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™, γραφικά NVIDIA®  GeForce RTX® 40 Series και ένα πλήθος άλλων αναβαθμίσεων και βελτιώσεων.

    Για την επίτευξη υψηλότερης θερμικής αποδοτικότητας και με στόχο τη διασφάλιση της μέγιστης δυνατής απόδοσης 1, εφοδιάζουμε το σύστημα με τις παρακάτω βελτιώσεις σε όλες τις συνθέσεις με επεξεργαστές 13ης Γενιάς Intel® Core KSeries:

    • Σύστημα υδρόψυξης 240mm, με επιλογή αναβάθμισης σε σύστημα 240mm Cryo-tech.
    • Πέντε ανεμιστήρες 120mm: μια μονάδα 240mm LC με δύο ανεμιστήρες. εξαγωγής στο πάνω μέρος, ένας ακόμη ανεμιστήρας εξαγωγής στο πίσω μέρος, και δύο ανεμιστήρες εισαγωγής στο μπροστινό μέρος.
    • Εξαγωνικό άνοιγμα πλαϊνού εξαερισμού για την περαιτέρω βελτίωση της ροής του αέρα.
    • Σύστημα ρύθμισης τάσης 12 φάσεων για την τροφοδοσία του επεξεργαστή που παρατείνει το χρόνο λειτουργίας σε κατάσταση μέγιστης απόδοσης.
    • Ψύκτρες στο σύστημα ρύθμισης τάσης της μητρικής πλακέτας που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ψύξη.
    • 80 Plus Platinum τροφοδοτικό, με υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα.
    • Αυξημένη ταχύτητα μνήμης DDR5 4800MHz (ή MT/s).
    • Καθορισμένη αρχιτεκτονική μνήμης που εξασφαλίζει τη μέγιστη ταχύτητα UDIMM για υψηλότερη απόδοση.

    Με αυτές τις βελτιώσεις, μπορούμε να παρέχουμε 58% περισσότερη ισχύ στον επεξεργαστή2, επιτυγχάνουμε σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση3 και ταυτόχρονα διατηρούμε τον επεξεργαστή έως και 5°C πιο δροσερό. Επιπλέον, το νέο μας σύστημα απαγωγής θερμότητας αυξάνει τη ροή αέρα του συστήματος έως και 19%, είναι έως και 66% πιο αθόρυβο σε εφαρμογές με υψηλές απαιτήσεις επεξεργαστικής ισχύος και 9% πιο αθόρυβο σε εφαρμογές με υψηλές απαιτήσεις γραφικών.4

    To Aurora R15 περιλαμβάνει πλέον τροφοδοτικό μέχρι 1350W (από τα 1000W στην προηγούμενη γενιά), ειδικά σχεδιασμένο για υποστήριξη των κορυφαίων καρτών γραφικών NVIDIA GeForce RTX® 4090. Όσον αφορά την κάρτα γραφικών, αλλάξαμε τη θέση της υποδοχής επέκτασης για να διευκολύνουμε την εγκατάσταση μεγαλύτερων καρτών που καλύπτουν 3 θύρες επέκτασης. Παράλληλα με τις συνθέσεις με κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce RTX 40 Series και 30 Series, το Aurora R15 θα προσφέρεται επίσης με δυνατότητα σύνθεσης με γραφικά AMD Radeon™ RX 6000 Series που ταιριάζουν ιδανικά με το νέο μας QD-OLED AMD FreeSync™ monitor, το οποίο θα εξετάσουμε στη συνέχεια.

    Απλουστευμένο και ευέλικτο: το πρώτο Tenkeyless Gaming Keyboard της Alienware

    Το νέο Tenkeyless Gaming Keyboard (AW420K) της Alienware εξοικονομεί πολύτιμο χώρο πάνω στο γραφείο αλλά δεν κάνει καμία υποχώρηση ως προς την ποιότητα της αίσθησης πληκτρολόγησης. Σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα ευρύχωρο χώρο για παιχνίδι και σας δίνει περισσότερη ελευθερία κινήσεων για το ποντίκι σας. Το AW420K διαθέτει έξυπνο σύστημα τακτοποίησης του καλωδίου του κάτω από το πληκτρολόγιο, επιτρέποντάς σας να το κατευθύνετε όπου εσείς επιθυμείτε, προς τα δεξιά, τα αριστερά ή προς το κέντρο.

    Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι λόγω ακριβώς του μικρού του μεγέθους, είναι πιο εύκολο στη μεταφορά σε σχέση με ένα αντίστοιχο πλήρους μεγέθους. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σε ένα τουρνουά ή αν πάτε να παίξετε στο σπίτι ενός φίλου. Ακόμη καλύτερα, μπορείτε να το μεταφέρετε με ασφάλεια και άνεση χρησιμοποιώντας το σακίδιο Alienware Horizon Travel Backpack. Κατά τη μεταφορά μπορείτε να το τακτοποιήσετε καλύτερα χάρη στο αποσπώμενο καλώδιο USB. Φροντίσαμε να στερεώσουμε τα πλήκτρα στη λεία μεταλική επιφάνεια για να περιορίσουμε το χώρο ανάμεσά τους, εκεί που μπορεί να εισχωρήσουν σκόνες και ψίχουλα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο ακόμη ευκολότερα.

    Χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνει, το AW420K αποδίδει εξαιρετική εμπειρία πληκτρολόγησης με συνέπεια και μεγάλη διάρκεια αντοχής. Οι κορυφαίοι διακόπτες CHERRY MX Red5 παρέχουν εκπληκτική αξιοπιστία και αντοχή χάρη στο σύστημα χρυσών ακροδεκτών στις επαφές τους. Το παχύ στρώμα χρυσού ευνοεί την ηλεκτρική αγωγιμότητα, καθιστά το σύστημα αυτοκαθαριζόμενο και παρέχει μόνιμη αντισκωριακή προστασία, με εγγυημένες 100 εκατομμύρια  πληκτρολογήσεις χωρίς απώλεια ποιότητας. Επιπλέον, το υλικό double-shot PBT (Polybutylene Terephthalate) από το οποίο είναι κατασκευασμένα τα πλήκτρα, διαθέτει διπλό στρώμα πλαστικού για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αντοχή των συμβόλων τα οποία είναι χαραγμένα στην επιφάνεια των πλήκτρων. Αυτό προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα και ανθεκτικότητα στις φθορές.

    Το νέο μας QDOLED monitor: καθηλωτική εμπειρία σε νέα, ελκυστική τιμή

    Νωρίτερα φέτος κυκλοφορήσαμε το πρώτο QD-OLED gaming monitor στον κόσμο, το οποίο απέσπασε σημαντικές διακρίσεις: το Tom’s Guide το ανακήρυξε Προϊόν της Χρονιάς και το GamesRadar+ του έδωσε το βραβείο Best Ultrawide Monitor.  Τώρα παρουσιάζουμε το νέο μας QD-OLED monitor, το νέο Alienware 34 Curved QDOLED Gaming Monitor (AW3423DWF), που προσφέρει μια κορυφαία, καθηλωτική εμπειρία gaming σε ασυναγώνιστη τιμή.

    Για όσους επιζητούν αυξημένο ρεαλισμό στο παιχνίδι, το Alienware 34” Curved QD-OLED Gaming Monitor αποδίδει εκπληκτική ποιότητα εικόνας και εξαιρετικά ομαλούς ρυθμούς ανανέωσης που μεταμορφώνουν την εμπειρία gaming. Όπως ακριβώς στο προηγούμενο μοντέλο AW3423DW, έτσι και εδώ θα βρείτε την ίδια κορυφαία τεχνολογία Quantum Dot-OLED που χαρίζει συνεπή χρωματική ομοιογένεια, ευρεία κάλυψη χρώματος, βαθύ μαύρο και εκπληκτική φωτεινότητα. Με ανάλυση WQHD (3440 x 1440) και ταχύτατη απόκριση 0,1ms GtG, οι gamers μπορούν να παραμένουν μπροστά από τον ανταγωνισμό, αποφεύγοντας τα φαινόμενα stuttering, input lag και motion blur όταν παίζουν παιχνίδια με γρήγορη δράση. Η οθόνη υποστηρίζει επίσης και της κονσόλες νέας γενιάς με κυμαινόμενο ρυθμό ανανέωσης – VRR – μέχρι και 120Hz.

    Το νέο QD-OLED monitor ενσωματώνει πολλά πρωτοποριακά χαρακτηριστικά:

    • Πιστοποιήσεις AMD FreeSyncPremium Pro και VESA® AdaptiveSync Display: για HDR gaming χωρίς tearing και με χαμηλό latency.
    • Πραγματικός ρυθμός ανανέωσης 165Hz: απολαύστε κινούμενα γραφικά με απίστευτη καθαρότητα έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε ακαριαίες αντιδράσεις στο παιχνίδι σας.
    • Νέο OSD Joystick: χειριστήριο που σας επιτρέπει να εναλλάσσετε καταστάσεις λειτουργίας (FPS, MOBA/RTS, RPG), και να επιλέγετε εύκολα τη νέα κατάσταση Creator όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη για δημιουργία περιεχομένου.
    • Τεχνολογία ComfortView Plus, πιστοποιημένη από TUV: μειώνει τις εκπομπές μπλε ακτινοβολίας χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα των χρωμάτων που αποδίδει το QD-OLED panel.

     

    Η οθόνη διατίθεται σε χρώμα dark side of the moon και διαθέτει κομψότερο περίβλημα που διευκολύνει την ανάρτηση σε βάση και τον εντοιχισμό. Συνοδεύεται από 3ετή εγγύηση6.

    *********

    (1) Με βάση εσωτερική ανάλυση, Σεπτέμβριος 2022. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες που αφορούν την εκάστοτε σύνθεση.

    (2) Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες που αφορούν την εκάστοτε σύνθεση και θερμοκρασία.

    (3) Με βάση εσωτερική ανάλυση, Σεπτέμβριος 2022, στα Cinebench R20 multicore tests.

    (4) Με βάση εσωτερική ανάλυση, Σεπτέμβριος 2022. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες που αφορούν την εκάστοτε σύνθεση.

    (5) Οι κορυφαίοι στην αγορά διακόπτες Cherry MX Red παρέχουν συνεπή υψηλή απόδοση με εγγυημένο κύκλο ζωής 100 εκατομ. πληκτρολογήσεων που  εξασφαλίζουν ότι κάθε εντολή εισάγεται σωστά.

    (6) Η Περιορισμένη Εγγύηση ΥλικούLimited Hardware Warranty είναι διαθέσιμη επικοινωνώντας με την Dell USA LP, Attn: Warranties, One Dell Way, Round Rock, TX 78682 ή όπως περιγράφεται στο dell.com/warranty.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles