18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Με το επικό Legion expansion, ο κόσμος του World of Warcraft γίνεται ακόμη πιο πλούσιος!

    Οι φίλοι του World of Warcraft έχουν πλέον κάθε λόγο να αισθάνονται ευτυχισμένοι καθώς στο πλαίσιο της μεγάλης ευρωπαϊκής έκθεσης Gamescom, η Blizzard παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο expansion του World of Warcraft, ονόματι Legion.

    Legion WoW 1

    Το Legion αναμένεται να δώσει μία νότα φρεσκάδας στον κόσμο του World of Warcraft (που ως γνωστόν ήδη μετράει περισσότερα από δέκα χρόνια ζωής). Όπως έγινε γνωστό, με το Legion expansion προστίθεται ένα νέο continent με την ονομασία Broken Isles, μία περιοχή που χωρίζεται σε έξι διαφορετικές ζώνες και που οι πρώτες αναφορές για αυτή τη μεγάλη περιοχή υπάρχουν από το Warcraft 3. Επιπλέον, με το Legion expansion αυξάνεται το level cap στο 110, ενώ επιπλέον παρουσιάζεται για πρώτη φορά στον κόσμο του WoW η Demon Hunter class. Όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι της Blizzard η συγκεκριμένη class θα ενσωματώνει μία σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά θυμίζοντας πολύ σε όλους μας το γνωστό ήρωα Illidan (τα φτερά που φέρουν είναι όλα τα λεφτά). Μάλιστα, οι δημιουργοί του παιχνιδιού αποκάλυψαν ότι οι demon hunters θα είναι τυφλοί, για αυτό και θα στηρίζονται σε ένα είδος «μαγικής όρασης» που θα τους επιτρέπει να βλέπουν.

    Legion-WoW-3

    Εκτός από τα παραπάνω, με το Legion expansion εισάγονται νέα dungeons και raids, όπως επίσης ένα καινούριο σύστημα που σχετίζεται με τα artifact weapons. Άλλες σημαντικές αλλαγές και προσθήκες θα έχουν να κάνουν με νέα World Bosses που θα εκτοξεύσουν το επίπεδο της πρόκλησης για τους βετεράνους παίκτες, επανασχεδιασμό του PvP progression και Honor system αλλά και βελτίωση των social features του παιχνιδιού. H Beta για το Legion expansion αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στη χρονιά που διανύουμε, ενώ το πιθανότερο είναι να το δούμε να κυκλοφορεί στις αρχές του 2016. Δείτε και τα δύο trailers που ακολουθούν και ετοιμαστείτε για πολύ… λιώσιμο!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles