21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    All New HTC One σε 14λεπτο hands-on video

    Αύριο είναι η μεγάλη μέρα ανακοίνωσης του All New HTC One και ο Δημήτρης Σκιάννης του digitallife.gr ετοιμάζεται να πετάξει για Λονδίνο, ώστε να μεταφέρει από πρώτο χέρι όλες τις πληροφορίες, εικόνες αλλά και video από τη νέα ναυαρχίδα της HTC.

    Ωστόσο, η συσκευή βρίσκεται ήδη στα χέρια πολλών (πραγματικά οι διαρροές σχετικά μ’ αυτήν το προηγούμενο διάστημα δεν είχαν προηγούμενο), με κάποιον από αυτούς να έχει ετοιμάσει ακόμη και ένα χορταστικό hands-on video 14 ολόκληρων λεπτών για τη νέα κορυφαία πρόταση της ταϊβανέζικης εταιρείας.

    all-new-htc-one-hands-on

    Αν και είναι στα γερμανικά, το video έχει πολύ καλή ποιότητα και αποτελεί ένα άκρως κατατοπιστικό tour στη συσκευή, λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωσή της, που να σημειώσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί σε δύο παράλληλα events τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Νέα Υόρκη.

    Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωρίζουμε ήδη, το All New HTC One διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801διπλή πίσω κάμερα και Android KitKat 4.4

    Δείτε το 14λεπτο video του All New HTC One, λοιπόν, και προετοιμαστείτε για το αυριανό launch, το οποίο να θυμίσουμε επιπλέον ότι θα μεταδoθεί και μέσω live streaming.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles