21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Το All New HTC One απέναντι στο… HTC One σε συγκριτικό video (& bonus περισσότερες φωτό και specs)

    Τίποτα δεν έχει μείνει κρυφό για το All New HTC One, πριν την επίσημη παρουσίασή του που έχει προγραμματιστεί σε μερικές ώρες και -ενώ ο Δημήτρης Σκιάννης είναι στο αεροπλάνο για Λονδίνο– έχουμε κάποιες ακόμη σημαντικές διαρροές. Όπως ένα video από το Youtube channel του TechSmartt, το οποίο τοποθετεί τη νέα ναυαρχίδα των Ταϊβανέζων δίπλα στο “παλιό” HTC One και κάνει όλες τις συγκρίσεις.

    Φυσικά, τα περισσότερα από αυτά που δείχνει το video τα γνωρίζουμε ήδη από… προηγούμενες διαρροές, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που έχουμε μία τόσο “αναλυτική ματιά” στο All New HTC One και μάλιστα δίπλα στο προηγούμενο μοντέλο.

    HTC One vs All New HTC One

    Από το video μαθαίνουμε, για ακόμη μία φορά, και κάποια από τα specs της συσκευής. Επεξεργαστής Snapdragon 801 στα 2.3GHz, γραφικά Adreno 330, 2GB RAM, μπαταρία 2.600mAh, NFC και LTE και φυσικά Android 4.4.2 με HTC Sense 6.0.

    Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η αλυσίδα Rogers στον Καναδά βιάζεται και τοποθετεί στη σελίδα της τη συσκευή με τιμή, φωτογραφίες και όλα της τα specs για να λύσει και την τελευταία σας απορία.

    htc-one-m8-rogers-01

     

    htc-one-m8-rogers-02

     

    htc-one-m8-rogers-03

    Δείτε τώρα και το video του TechSmartt ως τελευταίο… “πιάτο”, πριν την επίσημη ανακοίνωση του All New HTC One το απόγευμα.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles