15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αλλαγές για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOTE (WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG)

    Ανακοινώνεται ότι από 19/3/2019 επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOTE (WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG):

    COSMOTE logo GR

    1. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOTE (WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG), σε κάθε χρηματική ανανέωση υπολοίπου («Ανανέωση») με ποσό μεγαλύτερο ή ίσο των 12€, μειώνεται η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσης του συνδρομητή από 3 μήνες σε 2 μήνες (60 ημέρες) από την ημερομηνία Ανανέωσης. Σε περίπτωση που εντός του ανωτέρω διαστήματος των 2 μηνών δεν πραγματοποιηθεί νέα Ανανέωση, το τυχόν υπολειπόμενο ποσό κατά την ημερομηνία συμπλήρωσης των 2 μηνών θα μηδενίζεται.

    Για Ανανεώσεις με ποσό μικρότερο των 12€ η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσης του συνδρομητή παραμένει 2 μήνες από την ημερομηνία ανανέωσης.

    Σε περίπτωση περισσότερων της μίας Ανανεώσεων, το συνολικό χρηματικό υπόλοιπό του συνδρομητή θα λήγει τη μεταγενέστερη ημερομηνία που προκύπτει από τις Ανανεώσεις.

    Για τους συνδρομητές που έχουν προβεί σε Ανανέωση πριν από την 19/3/2019, η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπόλοιπού τους παραμένει στους 3 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας Ανανέωσης για Ανανεώσεις με ποσό μεγαλύτερο ή ίσο των 12€.

    2. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOTE (WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG), σε κάθε Ανανέωση με ποσό μεγαλύτερο ή ίσο των 12€ το χρονικό διάστημα μετά το πέρας του οποίου, ενεργοποιείται αυτόματα φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων, γραπτών μηνυμάτων (SMS) και δεδομένων, μειώνεται από 4 μήνες σε 3 μήνες (90 ημέρες), εφόσον ο συνδρομητής δεν έχει πραγματοποιήσει ανανέωση χρηματικού υπολοίπου κατά τη διάρκεια αυτού.

    Για Ανανεώσεις με ποσό μικρότερο των 12€ η ημερομηνία φραγής της σύνδεσης παραμένει 3 μήνες από την ημερομηνία Ανανέωσης.

    Σε περίπτωση περισσότερων της μίας Ανανεώσεων, η ημερομηνία φραγής της σύνδεσης θα γίνεται τη μεταγενέστερη ημερομηνία φραγής που προκύπτει από τις Ανανεώσεις.

    Για τους συνδρομητές που έχουν προβεί σε Ανανέωση πριν από την 19/3/2019, η ημερομηνία φραγής της σύνδεσης παραμένει στους 4 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας Ανανέωσης για Ανανεώσεις με ποσό μεγαλύτερο ή ίσο των 12€.

    3. Αυξάνεται το ελάχιστο ποσό χρηματικής ανανέωσης για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOTE (WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG) από 5€ σε 10€. Πιο συγκεκριμένα οι συνδρομητές μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Easy Transfer θα μπορούν να ανανεώνουν το υπόλοιπο τους με χρέωση στον λογαριασμό συνδρομητών Προγραμμάτων Συμβολαίου COSMOTE ή Προγραμμάτων Καρτοσυμβολαίου COSMOTE με ποσά από 10€ και άνω. Υπενθυμίζουμε ότι η δυνατότητα ανανέωσης χρόνου ομιλίας από 10€ και άνω παραμένει και μέσα από τα online κανάλια MY COSMOTE APP, WHAT’S UP APP, www.cosmote.gr και www.whatsup.gr.

    4. Παύει η εμπορική διάθεση του πακέτου “COMBO Call Them All-I” για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP της COSMOTE. Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει το παραπάνω πακέτο έως και την 19/3/2019, θα μπορούν να κάνουν χρήση των διαθέσιμων λεπτών ομιλίας και όγκου δεδομένων του πακέτου μέχρι τη κατανάλωση ή τη λήξη τους, όποιο εκ των δύο συμβεί πρώτο.

    5. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOTE (WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG) στο πακέτο που προσφέρει 700ΜΒ για 30 ημέρες με 7€ αυξάνεται η ενσωματωμένη χρήση του σε 1.024ΜΒ και αυξάνεται η χρέωσή του σε 8,5€. Επιπλέον, στο πακέτο για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP που ενεργοποιείται αυτόματα και προσφέρει 900ΜΒ για 30 ημέρες με 7€, αυξάνεται η ενσωματωμένη χρήση σε 1,2GB και αυξάνεται η χρέωσή του σε 8,5€.

    6. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOTE (WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG) αυξάνεται από 4,44€ σε 5,30€, η τιμή των ακόλουθων πακέτων διεθνών κλήσεων:

    – Πακέτο 120΄ προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα Ρουμανίας
    – Πακέτο 120΄ προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα Βουλγαρίας
    – Πακέτο 20΄ προς κινητά και σταθερά Αλβανίας – Ιταλίας & 500ΜΒ
    – Πακέτο 40΄ προς επιλεγμένους διεθνείς προορισμούς (Μ. Βρετάνια, Γερμανία, Ιταλία, ΗΠΑ, Καναδά, Ρουμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Ισπανία)

    7. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας FROG της COSMOTE, αυξάνεται από 4,44€ σε 5,30€, η τιμή των ακόλουθων πακέτων διεθνών κλήσεων:

    – Πακέτο 20΄ προς κινητά και σταθερά Γεωργίας
    – Πακέτο 40΄ προς κινητά και σταθερά Ρωσίας – Ουκρανίας
    – Πακέτο 50΄ προς κινητά και σταθερά Φιλιππίνων

    8. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας FROG της COSMOTE, αυξάνεται η χρέωση των μηνυμάτων (SMS) προς εθνικούς και διεθνείς προορισμούς από 0,14€/SMS σε 0,20€/SMS.

    9. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOΚΑΡΤΑ της COSMOTE, η ενεργοποίηση των αυτόματων πακέτων, θα πραγματοποιείται πλέον κάθε φορά που τελειώνει ο χρόνος ομιλίας του ίδιου πακέτου και όχι όταν τελειώνει ο χρόνος ομιλίας από όλα τα πακέτα που έχουν ενεργοποιηθεί.

    Οι συνδρομητές όλων των ανωτέρω προγραμμάτων καρτοκινητής έχουν το δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία εφαρμογής των ανωτέρω τροποποιήσεων.

    Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε από κινητό την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση) ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cosmote.gr,

    Η καρτοκινητή FROG είναι προϊόν COSMOTE. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών FROG στο 1299 από κινητό FROG (χρέωση 0,19€/κλήση) ή στο (+30) 697 100 1299 από σταθερό ή άλλο κινητό τηλέφωνο,

    Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%,

    Related Articles

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles