17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αλλαγές προσεχώς στο timeline του Instagram

    Το Instagram εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, παρά την θεαματική άνοδο που σημειώνει το TiK Tok και παρά τις καταγγελίες που σηκώνει πια στις «πλάτες» του ο Ζούκερμπεργκ.

    Έρχονται 3 επιλογές

    Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, φαίνεται οι υπεύθυνοι να καταβάλουν προσπάθεια, ώστε οι λειτουργίες του Instagram να αναπτυχθούν περαιτέρω και να γίνει πιο φιλικό προς το χρήστη. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι προσεχώς το timeline αλλάζει. Μέχρι σήμερα ήταν απολύτως συνδεδεμένο με έναν αλγόριθμο, ο οποίος αποφάσιζε τι μπορεί να ενδιαφέρει τον χρήστη και το εμφάνιζε στην οθόνη. Το αποτέλεσμα όμως συχνά ήταν να μην «μαντεύει» σωστά και αρκετά posts να χάνονται.

    Σύμφωνα με τον Alessandro Paluzzi, το Instagram πειραματίζεται με διαφορετικούς τρόπους για το πώς και τι θα εμφανίζεται στο timeline.

    «Το Instagram εργάζεται για να σας επιτρέψει να επιλέξετε τι θα δείτε στο timeline επιλέγοντας μεταξύ: home, follow και Favorites», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Tweet του ο Paluzzi.

    Διαβάστε επίσης:

    Κρύβει τον μετρητή των dislikes το YouTube

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles