24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αλλαγές στο OneDrive της Microsoft. Τέλος η απεριόριστη χωρητικότητα για χρήστες Office365 και μείωση στο storage

    Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα προσφοράς απεριόριστου αποθηκευτικού χώρου στο OneDrive cloud storage για τους συνδρομητές του Office 365, η Microsoft αναθεωρεί την πολιτική της.

    one-drive

    Καθώς υπήρξαν παράπονα ότι πολλοί χρήστες εκμεταλλεύτηκαν την προσφορά του απεριόριστου χώρου για την αποθήκευση ολόκληρων συλλογών από ταινίες, ατελείωτων ωρών από ηχογραφημένα videos αλλά και backups από PCs, η Microsoft τοποθετεί όριο 1ΤB σε κάθε συνδρομητή του Office 365. Όπως σημειώνει η εταιρεία, σε κάποιες περιπτώσεις υπήρχαν χρήστες που είχαν υπερβεί ακόμη και τα 75TB αποθηκευτικού χώρου στη συνδρομή τους, κάτι που την ανάγκασε να τοποθετήσει τα νέα όρια.

    Στο πλαίσιο των αλλαγών, η Microsoft μειώνει επιπλέον το δωρεάν OneDrive storage των “απλών” χρηστών από τα 15 στα 5GB και καταργεί τις συνδρομές των 100 και 200GB, εισάγοντας μία νέα των 50GB με κόστος 1.99 δολάρια το μήνα.

    Οι χρήστες του Office 365, με πάνω από 1TB αρχείων στο OneDrive τους, έχουν ένα χρόνο στη διάθεσή τους για να απομακρύνουν το επιπλέον περιεχόμενο, ενώ και όλοι όσοι χρησιμοποιούν πάνω από 5GB στον free λογαριασμό τους θα έχουν 12 μήνες περιθώριο ώστε να “συμμορφωθούν” με τα νέα όρια. Οι χρήστες που έχουν τρέχουσα συνδρομή στα 100 ή τα 200GB δε θα επηρεαστούν.

    Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό blog post του OneDrive

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles