13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Άλλαξε γνώμη για τα NFTs και το metaverse ο Keanu Reeves

    Ο Keanu Reeves, ο οποίος γέλαγε στο παρελθόν με το concept των NFTs, φαίνεται να άλλαξε γνώμη και να ετοιμάζεται να εμπλακεί στη διαδικασία για τα καλά. Ο διάσημος ηθοποιός και η σύντροφός του Alexandra Grant απέκτησαν τη θέση των συμβούλων στο Futureverse Foundation, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει ως στόχο να ενθαρρύνει καλλιτέχνες να δημιουργήσουν non-fungible tokens προς πώληση στο metaverse.

    Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, το Futureverse Foundation έχει δημιουργηθεί με τη συμβολή της Non-Fungible Labs και της εταιρείας NFT Fluf World με έδρα τη Νέα Ζηλανδία. Σκοπεύει να χρηματοδοτήσει καλλιτέχνες που τα έργα τους θα μετατραπούν σε NFTs και να καταστήσει το metaverse περισσότερο προσβάσιμο στους ανθρώπους, ιδιαίτερα σε αυτούς που προέρχονται από μειονεκτικά backgrounds.

    Ο Reeves, η Grant και η συνιδρύτρια της Non-Fungible Labs Brooke Howard-Smith θα βοηθήσουν τους καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, προκειμένου να μεταμορφώσουν την παραδοσιακή τέχνη σε ψηφιακή και να την πουλήσουν στο metaverse.

    Η Alexandra Grant δήλωσε σχετικά: “Αυτή είναι η αρχή. Είναι η στιγμή της τεχνολογικής στροφής που κάποιοι άνθρωποι καταλαβαίνουν και βρίσκονται ήδη στο metaverse, ενώ άλλοι δε γνωρίζουν καν τι είναι NFT”.

    Διαβάστε επίσης:

    Instagram: Έρχεται ΑΙ εργαλείο που επιβεβαιώνει την ηλικία σκανάροντας το πρόσωπο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles