24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αλβανοί εθνικιστές hackers παραβιάζουν το site του Πάνου Καμμένου

    Το defacement του site του Πάνου Καμμένου www.panoskammenos.gr, προέδρου πια του κόμματος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα. Υπεύθυνοι για την επίθεση είναι μία ομάδα hackers αποτελούμενη από τους WeedH0aX, RetnOhacK, B!jemBeX,  mR.thg, Dark_Ghost, ομάδα που αποκαλείται #Procoder’z Team Albania.

    Στο μήνυμα που έχουν αφήσει στην σελίδα του παραβιασμένου site οι hackers κατηγορούν την Ελλάδα για ρατσισμό, μιλούν για την “απαλλοτρίωση” των αλβανικών εδαφών από τους Γιουγκοσλάβους με την ενίσχυση της Ελλάδας, αλλά και την εξίσου σοβινιστική πολιτική του Νικόλα Γκρουέβσκι, πρωθυπουργού της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας των Σκοπίων.

    Σε λίγα λεπτά θα έχουμε ακριβή μετάφραση του μηνύματος, αλλά, όπως αναφέρει και ο Άρης Δημοκίδης της lifo.gr, από την πρώτη πρόχειρη μετάφραση, οι hackers ακούγονται το ίδιο υπερβολικοί όσο και ο κος Καμμένος. Στο background ακούγεται ύμνος στα Αλβανικά. Προς το παρόν δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μας κάποια αντίδραση από τους webmasters του site, το οποίο εξακολουθεί και είναι στην “κατοχή” των hackers.

    Update: Epic fail; Ίσως, αλλά ο σκοπός επετεύχθη. Το εν λόγω site, όπως φαίνεται και από το chache δεν ανήκει στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά σε κάποιο άλλο Πάνο Καμμένο, άνθρωπο που κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε κανένα λόγο να “συναντηθεί” διαδικτυακά με τους hackers. Το defacement της σελίδας βέβαια, έγινε με ένα σκοπό. Και αυτός παραμένει.

    Thanks Axilleas και neolaia.gr

    Update 2: To πλήρες κείμενο του μηνύματος είναι το παρακάτω. Σημείωση του μεταφραστή μας: Το αρχικό κείμενο του μηνύματος είναι δύσκολα κατανοητό, με σοβαρότατα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.

    H Ελλάδα είναι άλλη μια ρατσιστική χώρα, οι οποίοι προσπαθούν να διώξουν τους Αλβανούς από τον τόπο που κάποτε ήταν δικός τους, όμως έσεις πέιρατε τα εδάφη μας με βία, με την βοήθεια και τών συμμάχων σας. Οι Σέρβοι χρησιμοποίησαν το τόπο τους και την «αγροτική μεταρρύθμιση» η οποία προβλέπει  απαλλοτρίωση των αλβανικών εδαφών και την κατανομή τους στους Γιουγκοσλάβους!

    Στα αλβανικά εδάφη εγκαταστάθηκαν Σέρβικες αποικίες!

    Με την διάλυση της εθνικής δομής, αυτοί μπορούσαν να ισχυριστούν πως αυτά τα εδάφη ήταν Σέρβικα.

    Αλλά ο Νικόλα Γκρουέφσκι χρησιμοποιούσε την ίδια σοβνιστική πολιτική στους αλβανούς της Μακεδονίας.

    Προσβάλοντάς μας, χτυπώντας μας, μας προσέβαλαν την θρησκεία.

    Εσείς μόνο ξυπνάτε το ηφαίστειο στις καρδιές των Αλβανών

    Ευχαριστούμε τον Aldo για την μετάφραση

    Related Articles

    11 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles