21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Amazon: Έρχεται σειρά “God of War” στο Prime Video

    Μια ξεκάθαρη στροφή σε δημοφιλή παιχνίδια έχει πραγματοποιήσει η βιομηχανία του θεάματος, καθώς οι μεταφορές γνωστών τίτλων στη μικρή και μεγάλη οθόνη δεν έχουν τελειωμό! Οι fans του “God of War” όμως σίγουρα θα ενθουσιαστούν με την πρόσφατη ανακοίνωση της Amazon που επιβεβαιώνει την ανάπτυξη μιας live-action σειράς για το Prime Video, που θα βασίζεται στην ιστορία του Kratos όπως τη γνωρίσαμε στο PlayStation.

    Η ημερομηνία πρεμιέρας δεν ανακοινώθηκε, ωστόσο η σειρά θα γίνει διαθέσιμη σε 240 περιοχές του πλανήτη. Το show θα ακολουθήσει τον Kratos στην αρχαία Ελλάδα, καθώς θρηνεί το θάνατο της γυναίκας του και ξεκινά ένα μοναδικό ταξίδι με το γιο του Atreus, προκειμένου να εκπληρώσει την ευχή της πριν πεθάνει. Ο Kratos θα αναγκαστεί να πολεμήσει πάσης φύσεως θεούς και τέρατα, τη στιγμή που ο δεσμός του με το γιο του θα περάσει από χίλια… κύματα.

    Η νέα σειρά God of War αναμένεται να είναι το νέο hit για την Amazon. H ανακοίνωση ήρθε λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του Ragnarök της Santa Monica Studio, το οποίο έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους fans και έσπασε αρκετά ρεκόρ στην ιστορία του PlayStation. Το game πούλησε 5,1 εκατ. αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

    Σημειώνεται ότι προσεχώς θα δούμε κι άλλες σειρές που βασίζονται σε κορυφαίους τίτλους από τη βιομηχανία του gaming, όπως είναι το “The Last of Us” από το HBO.

    Διαβάστε επίσης: Kit Harington: Ο Jon Snow νιώθει… τελειωμένος στο επερχόμενο sequel του Game of Thrones (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles