19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Kit Harington: Ο Jon Snow νιώθει… τελειωμένος στο επερχόμενο sequel του Game of Thrones

    Τον περασμένο Ιούνιο έγινε γνωστό ότι το HBO αναπτύσσει ένα sequel του Game of Thrones, το οποίο θα επικεντρώνεται στο Jon Snow. Παρά το γεγονός ότι αναμένεται να δούμε τον Kit Harington στη σειρά, μέχρι στιγμής οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές. Μετά την επιτυχία όμως του House of the Dragon, οι fans έχουν αρχίσει να ανυπομονούν. Ο Harrington, λοιπόν, προχώρησε σε μια μικρή αποκάλυψη για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Jon Snow στην επερχόμενη σειρά.

    Οι fans θα θυμούνται ότι στο τέλος του Game of Thrones ο αγαπημένος Snow δυσκολευόταν αρκετά. Αποφάσισε να σκοτώσει την αγαπημένη του Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), προκειμένου να σώσει τον κόσμο από την εξουσία της και στη συνέχεια αυτοεξορίστηκε. Σύμφωνα με τα όσα εξήγησε ο ηθοποιός, σχετικά με το χαρακτήρα που υποδύεται: «Νομίζω εάν τον ρωτούσαμε, θα μας έλεγε ότι τη γλίτωσε φτηνά. Στο τέλος της σειράς τον βρίσκουμε σε εκείνο το κελί, όπου προετοιμάζεται να εκτελεστεί και το θέλει. Νιώθει τελειωμένος. Το γεγονός ότι πηγαίνει στο Τείχος είναι το μεγαλύτερο δώρο που του έγινε αλλά και η μεγαλύτερή του κατάρα. Πρέπει να ορθοποδήσει με όλη αυτή την ιστορία στις πλάτες του και να ζήσει γνωρίζοντας πως σκότωσε την Danny, πως η Ygritte πέθανε στα χέρια του, πως κρέμασε τον Olly και πως να ζήσει τη ζωή του με όλα αυτά τα ψυχικά τραύματα. Αυτό θα είναι ενδιαφέρον».

    Ο Kit Harington ήταν προσεκτικός και δεν προχώρησε σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες, τα σχόλιά του ωστόσο έδωσαν τροφή στους fans. Μπορούμε έτσι να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα σχετικά με το περιεχόμενο της σειράς.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Παγκόσμια πρεμιέρα για την 3η σεζόν του Emily in Paris

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles