21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Amazon σχεδιάζει να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα!

    Η Amazon είναι μία εταιρεία που έχει συνδέσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα με τον χώρο του online εμπορίου, για αυτό και πλην κάποιων υποστηρικτικών κτιρίων που λειτουργούν ως αποθήκες δεν διαθέτει σε κανένα μέρος του κόσμου κάποιο κατάστημα με παραδοσιακή μορφή. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές που έρχονται από φορείς της αγοράς, ο Jeff Bezos και το επιτελείο του σχεδιάζουν να ανοίξουν το πρώτο physical κατάστημα της Amazon στη περιοχή της Νέας Υόρκης.

    amazon

    Όπως τονίζεται το συγκεκριμένο κατάστημα θα λειτουργεί σαν μία μικρή αποθηκευτική μονάδα, από το οποίο θα συντονίζονται καλύτερα οι ημερήσιες αποστολές που αφορούν τους κατοίκους της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο κατάστημα θα φιλοξενείται  και ένα είδος έκθεσης, στην οποία θα προβάλλονται μόνο οι hardware συσκευές που φέρουν το brand της Amazon (όπως για παράδειγμα είναι τα Fire Phone και τα Kindle). Το physical κατάστημα αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του. Αν και στο παρελθόν η Amazon είχε κάνει ανάλογες προσπάθειες (το 2012 οι υπεύθυνοι της σχεδίαζαν να ανοίξουν ένα κανονικό κατάστημα στην περιοχή του Seattle), τελικώς δεν τελεσφόρησαν. amazon-new-kindle-fire-hdx-tablet

    Με αυτό τον τρόπο σίγουρα ο κολοσσός του online εμπορίου θα κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία του και σε άλλα κανάλια διανομής προϊόντων, βοηθώντας έτσι ώστε τα προϊόντα που φέρουν το Amazon brand να διατίθενται ευκολότερα στους φίλους των νέων τεχνολογιών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles