13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Amazon και Crystal Dynamics ενώνουν δυνάμεις για το νέο Tomb Raider

    Με τη “σφραγίδα” της Amazon αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο κεφάλαιο του εξαιρετικά δημοφιλούς franchise Tomb Raider, αφού ο τεχνολογικός κολοσσός εισέρχεται δυναμικά και στη βιομηχανία του gaming. To Tomb Raider είναι μια σειρά παιχνιδιών “σταθμός” στην κατηγορία των action-adventure τίτλων, που αναπτύσσεται από την Crystal Dynamics, ακολουθώντας τις περιπέτειες της γνωστής και μη εξαιρετέας  Lara Croft. Η Βρετανίδα αρχαιολόγος θα ταξιδέψει για να εξερευνήσει τα κρυμμένα μυστικά του κόσμου για ακόμα μια φορά, λύνοντας γρίφους και πολεμώντας σκοτεινούς χαρακτήρες, όπως ακριβώς έγινε και στο παιχνίδι του 2018 Shadow of the Tomb Raider, που κυκλοφόρησε από την Square Enix.

    Πρόκειται για ένα franchise που έχει εμπνεύσει και αρκετές ταινίες μέχρι σήμερα. Η Crystal Dynamics θα παραμείνει η developer του επερχόμενου τίτλου, το οποίο δεν έχει μέχρι στιγμής ημερομηνία κυκλοφορίας και βρίσκεται στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης. Η Amazon όμως θα είναι η publisher, γεγονός που υποδηλώνει ότι συνεργάζεται στενά με την Crystal Dynamics στο δημιουργικό κομμάτι και είναι υπεύθυνη για το marketing, το shipping στα σημεία λιανικής και τις online πλατφόρμες και τη διαφήμιση.

    Το νέο Tomb Raider θα είναι το πρώτο μεγάλο, single-player game από την Amazon Games, που προσπαθεί εδώ και χρόνια να εισέλθει στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόσμο του gaming.

    Διαβάστε επίσης: Φήμη: Το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog είναι το The Last of Us 3 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles