20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: Το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog είναι το The Last of Us 3

    Λίγα παιχνίδια στο PlayStation έχουν αγαπηθεί από το κοινό όσο το «The Last of Us». Παρά το γεγονός ότι το franchise φέρει σχεδόν μια δεκαετία πλέον στην… πλάτη του, η σειρά που ετοιμάζει το HBO και το πρόσφατο remake έδειξαν ότι πρόκειται για έναν τίτλο που ήρθε για να μείνει.

    Το πρώτο The Last of Us κυκλοφόρησε στο PS3 το 2013 και κυκλοφόρησε σε κάθε PlayStation κονσόλα από τότε, μαζί με το sequel για το PS4 το 2020. Μπορεί το δεύτερο παιχνίδι να δίχασε κάπως το κοινό, όμως οι κριτικές που έλαβε ήταν πολύ καλές. Η Sony ποντάρει ακόμα αρκετά στο The Last of Us και δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι θα δούμε στο μέλλον 3ο παιχνίδι.

    Πρόσφατα μάλιστα ο insider ViewerAnon ανέφερε στο Twitter ότι το επόμενο παιχνίδι του director Neil Druckmann θα είναι το The Last of Us 3, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής. Παράλληλα, αναμένεται ότι το Factions, ένα multiplayer spin-off του The Last of Us, θα φτάσει πρώτο. Σίγουρα οι fans θα πρέπει να περιμένουν μερικά χρόνια μέχρι να δουν το παιχνίδι, το σημαντικό όμως είναι ότι θα έρθει, αφού αποτελεί προτεραιότητα για τη Naughty Dog.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα αναβολή για το Hogwarts Legacy! Καθυστερεί σε Switch, PS4 και Xbox One

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles