20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Amazon παρουσιάζει το Kindle e-reader με οθόνη paperwhite σε Wi-Fi και 3G και ακόμα πιο «οικονομικό» Kindle

    O Jeff Bezos, έκανε και σήμερα το θαύμα του. Η νέα σειρά Kindle e-readers, είναι με αξιώσεις η καλύτερη που κυκλοφορεί και αναμένεται να αφήσει εντελώς πίσω άλλους ανταγωνιστές.

    Τα νέα ανανεωμένα e-readers χρησιμοποιούν την τεχνολογία οθόνης paperwhite, που εξασφαλίζει πιο καλές αντιθέσεις στην οθόνη και πιο καθαρά χρώματα, με τα pixels ανά ίντσα να φτάνουν τον αριθμό των 221. Η οθόνη είναι αφής και διαθέτει χαρακτηριστικά που θα επιτρέπουν στον χρήστη να αλλάζει τις γραμματοσειρές ή να ελέγχει τον φωτισμό της συσκευής.

    Το νέο Kindle e-reader θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Μία που υποστηρίζει συνδεσιμότητα με Wi-Fi που θα κοστίζει 119 δολάρια και μία που θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα μέσω 3G και θα κοστίζει 179 δολάρια. Το παλιό δε Kindle, που έκανε 79 δολάρια, από τις 14 Σεπτεμβρίου, θα πωλείται στα 69!

    Πέρα από την εξαιρετική όψη και τις εξωφρενικές τιμές η Amazon καυχιέται για την διάρκεια της μπαταρίας του νέου e-reader που επιτρέπει στον χρήστη να αφήνει ανοιχτό τον φωτισμό στη συσκευή του και η μπαταρία να διαρκεί μέχρι και 8 εβδομάδες. Ένα φανταστικό χαρακτηριστικό που είδαμε στην παρουσίαση, αφορά τον υπολογισμό του χρόνου διαβάσματος. Η συσκευή παρατηρεί τον χρόνο που χρειάζεστε να διαβάσετε μία σελίδα και στην κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης, σας αναφέρει πόσο χρόνο ανάγνωσης έχετε μέχρι το τέλος του βιβλίου.

    Cool; Ναι. Οι ανανεωμένοι e-readers της Amazon, διαθέτουν πια και καινούρια οθόνη έναρξης που επιτρέπει να ρίχνει κανείς μία γρήγορη ματιά στη βιβλιοθήκη σας. Όπως είπαμε, οι προ παραγγελίες ξεκινούν από σήμερα και οι συσκευές θα παραδοθούν από την 1η Οκτώβρη. Εφόσον ζείτε βέβαια στις ΗΠΑ.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles