21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Amazon Kindle Voyage. Ήρθε το πιο προηγμένο eBook reader της εταιρείας με λεπτή και ελαφριά κατασκευή!

    Πέρα από τα νέα Kindle Fire tablets στα οποία αναφερθήκαμε ήδη, η Amazon ανακοίνωσε σήμερα και το νεότερο high-end e-reader της, το μοντέλο Kindle Voyage, το οποίο αποτελεί μία πιο υψηλής ποιότητας εναλλακτική λύση στο ήδη γνωστό μας Kindle Paperwhite.

    Amazon Kindle Voyage

    Το Amazon Kindle Voyage ενσωματώνει λεπτό σώμα από πλάτη από μαγνήσιο και εμπρόσθια επιφάνεια από ενισχυμένο γυαλί πάχους μόλις 7,6 χιλιοστών (είναι έτσι το λεπτότερο Kindle της Amazon), έχει βάρος 180 γραμμάρια, ενώ διαθέτει νέα control panels στα bezels του με δυνατότητες απτικής ανάδρασης.

    Η 6ιντση οθόνη του διαθέτει pixel density 300ppi (τα διπλά pixels απ’ ό,τι το Paperwhite), ενσωματώνει το σύστημα Paperlight LED, είναι 39% πιο φωτεινή απ’ ό,τι τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας, ενώ ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητά της ανάλογα με το φωτισμό στο χώρο που βρίσκεστε.

    Οι νέοι “PagePress” αισθητήρες, που βρίσκονται και στις δύο άκρες της οθόνης, σας επιτρέπουν να γυρίζετε σελίδες με ευκολία χωρίς να σηκώνετε τα δάκτυλά σας, δίνοντάς σας μία αίσθηση δόνησης όταν ακουμπάτε ελαφρά τα bezels.

    Το νέο Amazon Kindle Voyage, με χωρητικότητα μνήμης 4GB και free cloud storage για όλο το περιεχόμενο της Amazon, θα είναι διαθέσιμο σε Wi-Fi only και Wi-Fi με δωρεάν 3G (πληρωμένο από την Amazon) edition, σε τιμές που θα ξεκινούν από τα 199 δολάρια.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles