24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Amazon πούλησε τα Χριστούγεννα 1 δισεκατομμύριο αντικείμενα

    Την καλύτερη επίδοση της, όσο αφορά την Χριστουγεννιάτικη περίοδο, σημείωσε η Amazon στα 20 και πλέον χρόνια ύπαρξής της. Πάνω από 1 δισεκατομμύρια αντικείμενα πακετάρισε η Amazon και τα έστειλε στους αγοραστές τους, ένα τρομακτικό νούμερο που δείχνει πόσο πολύ έχει γιγαντωθεί η εμπιστοσύνη που δείχνει το κοινό στην εταιρεία. Εκτός από αυτό το στοιχείο βέβαια οι ειδικοί πιστεύουν πως υπάρχει και ένας έξτρα λόγος γι’ αυτό το αγοραστικό πάρτι που σημειώθηκε και αυτός είναι η “έκρηξη αισιοδοξίας” που κυρίευσε το κοινό μετά τις Αμερικανικές εκλογές. Είτε γιατί οι μισοί χάρηκαν με το αποτέλεσμα, είτε γιατί οι άλλοι μισοί δεν ήθελαν να πιστέψουν το αποτέλεσμα και θέλησαν να ξεχάσουν τον πόνο τους φορτώντας την πιστωτική τους.

    SPAIN-ECOMMERCE-AMAZON-BLACK-FRIDAY

    Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου σημειώθηκε το μεγαλύτερο ρεκόρ στις αγορές, μία ημέρα που βοήθησε τα μέγιστα για να εκτιναχτεί η μετοχή της εταιρείας στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Επίσης τα στατιστικά έδειξαν κάτι πολύ σημαντικό πως δηλαδή οι μεγαλύτερης ηλικίας Αμερικανοί αρχίζουν να εμπιστεύονται την Amazon όλο και περισσότερο και να ξεπερνούν τις ανασφάλειές τους όσο αφορά την online αγορά.
    Η Daily Mail έχει τη λίστα με τα αντικείμενα που έκαναν θραύση, και ανάμεσά τους είναι το Amazon Echo αλλά και η μικρότερη version του, το
    Echo Dot, που οι πωλήσεις του ξεπέρασαν κατά 9 φορές το σύνηθες. Άλλα αντικείμενα που ξεπούλησαν ήταν η ταινία Finding Dory, το virtual reality headset της Samsung Gear VR, αλλά και τα Pokemon video games.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles