14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To κανάλι AMC προσπαθεί να καλύψει το κενό του Breaking Bad με τις νέες σειρές Knifeman & Galyntine

    Με τίποτα δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση των υπεύθυνων του καναλιού AMC. Αυτή τη στιγμή πρέπει να περνάνε μεγάλα ζόρια αφού απλά πρέπει να βρουν τα κατάλληλα υλικά για να συνεχίσουν την τεράστια επιτυχία του Breaking Bad, σίγουρα όχι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

    amc

    Με την απίστευτη σειρά να έχει τελειώσει, το Mad Men να ρίχνει σιγά σιγά αυλαία, το spin-off του Better Call Saul να ετοιμάζεται αλλά αναπόφευκτα να θυμίζει τα “παλιά” και την σταθερή αξία του The Walking Dead να οδεύει αισίως στην τέταρτη σεζόν, το κανάλι ρίχνει το βάρος του σε καινούργιο υλικό γιατί δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά.

    Και εδώ έρχονται τα Knifeman και Galyntine. Το πρώτο αφηγείται την ιστορία ενός δίχως άδεια χειρούργου του 18ου αιώνα που βγάζει εξτραδάκι πουλώντας ανθρώπινα όργανα στους ενδιαφερόμενους Λονδρέζους, ένα δράμα βασισμένο στην βιογραφία του John HunterThe Knife Man: Blood, Body Snatching and the Birth of Modern Surgery.
    Όσο για το δεύτερο αυτό βασίζεται σ’ ένα “post-apocalyptic” σενάριο με πρωταγωνιστές μία ομάδα που προσπαθεί να επιζήσει (ναι, λογικά αναμένονται συγκρίσεις με το Walking Dead) και εδώ αξίζει να σημειωθεί πως executive producer θα είναι ο Ridley Scott.
    Θα μπορέσουν αυτές οι σειρές να διατηρήσουν στον αφρό το κανάλι; Θα δείξει…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles