17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    American Made: O Tom Cruise στο ρόλο του Barry Seal, του γνωστού διακινητή ναρκωτικών που εργαζόταν για την CIA

    Μια νέα ταινία ετοιμάζει ο δημοφιλής ηθοποιός, Τom Cruise, το American Made, στην οποία θα υποδυθεί τον Barry Seal, έναν έμπορο ναρκωτικών που εργαζόταν για την CIA. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Doug Liman εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι αυτή η ταινία δε θα αποτελεί απλά μια στεγνή βιογραφία για τη ζωή του Barry Seal. Αντίθετα, όπως εξηγεί, αυτός και ο Cruise συνεργάστηκαν με τη δεύτερη σύζυγό του, αλλά θα επιλέξουν και θα μεταφέρουν στην ταινία, μόνο όσες λεπτομέρειες θέλουν.

    american made

    Θέλουν να δημιουργήσουν, δηλαδή, τη δική τους εκδοχή του Barry Seal. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα stunts είναι το δυσκολότερο εμπόδιο που αντιμετώπισαν στην ταινία. Μπορεί, βέβαια ο Cruise να φημίζεται για τα DIY stunts, αυτό δε σημαίνει όμως ότι οι προκλήσεις δεν εξακολουθούν να υφίστανται. Το American Made του προσέφερε την ευκαιρία να πετάξει ένα αεροπλάνο εξολοκλήρου μόνος του στη ταινία. Παρά τις αντιδράσεις της υπόλοιπης παραγωγής, ο Liman και ο Cruise τα κατάφεραν.

    Ο ίδιο διηγείται τις δοκιμασίες που πέρασαν, όταν χρειάστηκε να ταξιδέψουν σε εξωτικές και απομακρυσμένες περιοχές της Νότιας Αμερικής. Συγκεκριμένα ταξίδεψαν τρεις ώρες πάνω από ένα απομονωμένο δάσος μέχρι να φθάσουν σε ένα στρατιωτικό Κολομβιανό αεροδρόμιο, στην άκρη μιας ελεγχόμενης από τους αντάρτες περιοχής. Ο Liman εξηγεί κλείνοντας, ήταν τόσο απομακρυσμένα, που χρειάστηκε να κοιμηθούν σε σκηνές και να χρησιμοποιήσουν ξύλα για το άναμμα φωτιών.

    Η νέα ταινία καταφθάνει το Σεπτέμβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles