20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    AMIDuOS app. Η εφαρμογή που συνδυάζει Windows και Android OS! (Mobile Focus – MWC 2015)

    Στο Mobile Focus στη Βαρκελώνη δεν παρουσιάστηκαν μόνο νέες συσκευές και ενδιαφέροντα high-tech gadgets, αλλά είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά μία σειρά από εφαρμογές, οι οποίες φιλοδοξούν να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Μία από αυτές ήταν και η AMIDuOS της American Megatrends, η οποία καταφέρνει να παντρέψει τον κόσμο των Windows 7/8 συσκευών με το λειτουργικό Android.

    AMIDuOS_screenshot_1

    Η φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ότι δίνει τη δυνατότητα στους users να τρέξουν σε οποιαδήποτε πλατφόρμα Windows 7/8, μία ευρεία γκάμα  από Android applications που δεν έχουν κυκλοφορήσει σε Windows. Επιπλέον, το AMIDuOS app είναι μία εξαιρετική λύση σε όσους users θέλουν να κάνουν οικονομία, καθώς δε χρειάζεται πλέον να αγοράσουν την ίδια εφαρμογή σε δύο διαφορετικά λειτουργικά. Επιπλέον, με το AMIDuOS οι χρήστες των Windows μπορούν πλέουν να απολαμβάνουν την full υποστήριξη των Android εφαρμογών, οι οποίες κατά γενική ομολογία ανανεώνονται και αναβαθμίζονται πολύ πιο άμεσα σε σύγκριση με τα Windows apps.

    AMIDuOS_screenshot_2

    Η εφαρμογή AMIDuOS αναμφίβολα μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια, λύνοντας κυριολεκτικά τα χέρια των χρηστών, οι οποίοι μπορούν να τρέχουν τις αγαπημένες τους Android και Windows-based εφαρμογές παράλληλα στην οθόνη του tablet τους (είτε σε full screen είτε σε παράθυρο), επιτρέποντας μάλιστα την on-the-fly εναλλαγή ανάμεσα στους δύο κόσμους. Το AMIDuOS app στοιχίζει 10$ και περισσότερα για αυτό μπορείτε να βρείτε στο www.amiduos.com.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles