15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αμνηστία στα “κακά παιδιά” του Twitter από τον Elon Musk

    Ακόμα μια γραφική δημοσκόπηση έλαβε χώρα στο λογαριασμό του Elon Musk στο Twitter, η οποία είχε ως βασικό στόχο να επαναφέρει τους «εξόριστους» χρήστες με μπλοκαρισμένους λογαριασμούς των τελευταίων χρόνων.

    Η αρχή έγινε πρόσφατα με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump, ο οποίος είχε χάσει το δικαίωμα να εκφράζεται στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μετά τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο. Ο Musk αποκατέστησε το λογαριασμό του Trump (ο οποίος δεν έδειξε να συγκινείται) και τώρα είναι έτοιμος να επαναφέρει όλους αυτούς που είχαν χαρακτηριστεί ως «τοξικοί» το προηγούμενο διάστημα.

    Κατά το σύνηθες, το poll στήθηκε, οι followers ψήφισαν και αποφασίστηκε με ποσοστό 72,4% η παροχή αμνηστίας και η επανενεργοποίηση λογαριασμών στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που είχαν τεθεί σε αναστολή. Η μόνη προϋπόθεση κατά τον νέο CEO του Twitter Elon Musk είναι οι χρήστες να μην έχουν παραβιάσει τον νόμο και να μην έχουν στείλει ανεπιθύμητα μηνύματα κατά τρόπο… σκανδαλώδη.

    Σύμφωνα με το δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, η παροχή αμνηστίας ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

    Διαβάστε επίσης:

    Έκτακτο: Black Friday έκπτωση 50% από τη Knowcrunch!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles