23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αν έχεις iPhone, αυτό το τζιν θα σου αρέσει

    Αν έχεις iPhone, έχει προσέξει τα χιλιάδες αξεσουάρ που σου λένε ότι τα χρειάζεσαι. Κυριολεκτικά χιλιάδες. Στον χώρο της ένδυσης, όμως, οι σχεδιαστές δεν «αγκαλιάζουν» την τεχνολογία τόσο πολύ. Αυτό το ενδυματολογικό κενό, ήρθε να καλύψει αυτό το ζευγάρι τζιν…

    Και γιατί θέλεις να «δείχνεις» το iPhone σου, αλλά και γιατί δεν θέλεις να το έχεις κοντά στα πιο πολύτιμα μέρη του σώματός σου, αυτό το τζιν διαθέτει ειδική, διάφανη θήκη για το iPhone σου… στο μπούτι.

    Με ειδικό άνοιγμα για τα ακουστικά, σου επιτρέπει να έχεις μαζί σου τη συσκευή σου και να την χρησιμοποιείς, ακόμα και όσο βρίσκεται μέσα στη θήκη, καθώς, η οθόνη αφής ανταποκρίνεται στο άγγιγμά σου.

    Το όνομά του είναι Delta415 Wearcom Jeans και η τιμή του στις ΗΠΑ είναι 160 δολάρια και προς το παρόν, δεν έχουμε βρει κάποιο e-shop να το πουλάει με παγκόσμια διάθεση. Μπορείτε όμως να βρείτε κάποιο φίλο σας στις Ηνωμένες Πολιτείες να το παραγγείλει για σας από εδώ και να σας τα στείλει. Ή αλλιώς, περιμένετε λίγο καιρό. Είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουμε να το βρούμε σύντομα στην Ευρώπη.

    Πηγή: greekapplenews.gr, BitRebels

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles