20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το PlayStation 4 αποκτάει περισσότερη ισχύ!

    Το ολοκληρωμένο chipset του PlayStation 4 με την οκταπύρηνη CPU, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας όλη τη δύσκολη και απαιτητική δουλειά που απαιτούν τα σημερινά games και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται να τα έχει παέι αρκετά καλά. Ωστόσο, ο επεξεργαστής που βρίσκεται στο εσωτερικό του PlayStation 4 μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα, καθώς όπως έχει γνωστό από τους κατασκευαστές του μηχανήματος το PS4 χρησιμοποιεί 6 από τους 8 πυρήνες του επεξεργαστή του για του gaming, καθώς οι εναπομείναντες δύο είναι “αφιερωμένοι” στην λειτουργία του PlayStation OS.

    .

    PlayStation 4 1 (Large)

    Παρόλα αυτά, μία ομάδα προσεκτικών game developers διαπίστωσε πρόσφατα ότι με το τελευταίο update που συνέβη στο SDK του PS4 ότι ξεκλειδώθηκε ένας επιπλέον πυρήνας της CPU. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι developers θα μπορούν να εκμεταλλευθούν τον επιπρόσθετο πυρήνα για να δουλεύουν με μεγαλύτερη άνεση πάνω στους τίτλους που αναπτύσσουν. Αν και σε αυτή τη φάση δύσκολα πρόκειται να δούμε συγκλονιστικές διαφορές στους τίτλους του PS4, ωστόσο δεν αποκλείεται οι μελλοντικοί τίτλοι της κονσόλας της Sony να εκμεταλλεύονται καλύτερα την πρόσθετη αυτή δυνατότητα. Είναι άγνωστο γιατί η Sony προέβη σε αυτή την κίνηση τώρα, αν και το πιθανότερο είναι ότι θέλησε πρώτα να πιστοποιήσει ότι οι πρώτοι τίτλοι της κονσόλας της θα μπορούσαν να τρέξουν χωρίς προβλήματα και ύστερα αφού πρώτα θα είχε βεβαιωθεί για την σταθερότητα τους θα προχωρούσε στο άνοιγμα του έβδομου πυρήνα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles