21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Αν η Daenerys Targaryen από το Game of Thrones είχε internet…

    Αν η πανέμορφη «δρακομάνα» Daenerys Targaryen ζούσε σε μία εποχή που υπήρχε το Internet, δεν θα τραβούσε τέτοιες δοκιμασίες για να μαζέψει κεφάλαια και να φτιάξει τον στρατό της, ώστε να διεκδικήσει τον Σιδερένιο Θρόνο.

    Επειδή, όμως, αυτό δεν συμβαίνει, ένας Αμερικανός κωμικός, ο Avery Edison, ήρθε να «καλύψει» αυτό το κενό. Έτσι, φιλοτέχνησε την όψη της καμπάνιας που θα έκανε η σέξυ υποψήφια Βασίλισσα στο Kickstarter για να μαζέψει τα απαραίτητα κεφάλαια ώστε να καθίσει στον Iron Throne ως νικήτρια.

    Η «μητέρα των δράκων» δεν είναι παράλογη: για μόλις 5 δολάρια που θα προσφέρετε, υπόσχεται να μην καταστρέψει εσάς και τους αγαπημένους σας. Για περισσότερα από 10 δολάρια, υπόσχεται να ΜΗΝ κάψει το σπιτικό σας, θα σας επιτρέψει να την υπηρετείτε και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα πολύτιμά της… δρακάκια.

    Όπως εύστοχα, όμως, επισημαίνουν οι συντάκτες του io9, αν η Khaleesi ήθελε να βγάλει πραγματικά λεφτά, θα έπρεπε να πει στο crowdfunding ότι για 1000 δολάρια, θα έδινε την ευκαιρία σε κάθε «σπόνσορα» να χαστουκίσει το μικρό, κακομαθημένο, τον βασιλιά Joffrey. Αν έκανε κάτι τέτοιο, τότε σίγουρα θα μάζευε χρήματα για 10 στρατούς.

    Σημείωση… η χρονική διάρκεια του συγκεκριμένου crowdfunding, την ανώνυμης χρηματοδότησης μέσω Kickstarter δηλαδή, θα διαρκέσει μέχρι το χειμώνα. Γιατί, όπως γνωρίζετε… ο χειμώνας έρχεται. :Ρ

    Πηγή: io9

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles