20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Μοναδική προσφορά από την Kaspersky για τους λάτρεις του gaming και του Heroes of the Storm!

    [Δ.Τ.] Αυτό το καλοκαίρι, οι gamers μπορούν να επωφεληθούν από μια ειδική προσφορά της Kaspersky Lab και της Blizzard Entertainment. Όσοι αγοράσουν το Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 ή το Kaspersky Total Security – Multi-Device (από καταστήματα λιανικής ή online) θα λάβουν κι ένα ειδικό δώρο: «επικό», in-game περιεχόμενο για το παιχνίδι Heroes of the Storm™ της Blizzard Entertainment και συγκεκριμένα τον playable χαρακτήρα “Hero Muradin Bronze beard” και το skin “Magni Muradin”.

    Heroes of the Storm 2

    Το Heroes of the Storm είναι ένα δωρεάν online ομαδικό παιχνίδι μάχης, με πρωταγωνιστές διάφορους εξαιρετικά δημοφιλείς χαρακτήρες παιχνιδιών της Blizzard. Ομάδες ηρώων και κακών από τo «σύμπαν» της Blizzard και παιχνίδια όπως το Warcraft, το StarCraft και το Diablo, εισβάλουν στο Nexus και συμμετέχουν σε ένα «χάος» που εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, σε διάφορα πεδία μάχης, με εξελίξεις που επηρεάζουν τις στρατηγικές των παικτών και αλλάζουν συνεχώς τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι.

    Heroes of the Storm 3

    Οι gamers που θα αγοράσουν τα προϊόντα ασφαλείας της Kaspersky Lab μπορούν να επωφεληθούν από την κορυφαία προστασία απέναντι σε όλους τους τύπους των σύγχρονων ψηφιακών απειλών που μπορεί να συναντήσουν καθημερινά. Το ψηφιακό έγκλημα δεν έχει πλέον στόχο αποκλειστικά την κλοπή κωδικών πρόσβασης για τραπεζικούς λογαριασμούς ή την αποστολή ενοχλητικών spam μηνυμάτων. Οι ψηφιακές απειλές είναι ένα σοβαρό θέμα και για τους gamers. Η Kaspersky Lab διαθέτει σήμερα αρχεία για πάνω από 4.000.000 διαφορετικά κακόβουλα προγράμματα, τα οποία στοχεύουν ειδικά τους gamers. Γι’ αυτό, είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για τους gamers να φροντίσουν για την ασφάλεια τους ενάντια σε πιθανές απειλές.

    Heroes of the Storm 4

    «Ξέρουμε τι χρειάζονται και οι gamers και έχουμε λάβει υπόψη τις ανάγκες τους στο Kaspersky Internet Security MultiDevice 2015 και το Kaspersky Total SecurityMultiDevice», δήλωσε ο Peter Aleshkin, Consumer Marketing Group Manager της Kaspersky Lab για την Περιοχή των Αναδυόμενων Αγορών. Και συνέχισε: «Οι λύσεις μας διαθέτουν την ειδική λειτουργία “Game Mode” που, όταν ενεργοποιείται, λειτουργεί με ελάχιστη παρεμβολή ή επιρροή στους πόρους του συστήματος και απενεργοποιεί τις ειδοποιήσεις, αμέσως μόλις γίνει η εκκίνηση του παιχνιδιού».

    Heroes of the Storm

    Η ειδική προσφορά για το Heroes of the Storm ισχύει μέχρι τον Αύγουστο για την Ελλάδα, την Τουρκία, τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, καθώς και για τη Λευκορωσία, την Ουκρανία και τη Μολδαβία.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles