18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αν συνεργάζεσαι με τη Microsoft στην προώθηση του Surface, άσε το iPad στην άκρη

    Το ότι η Microsoft έχει βάλει πολλές διασημότητες να διαφημίζουν τα προϊόντα της σας το έχουμε γράψει. Πολλά spots για τα Windows Phone 8, αλλά και κινήσεις marketing για το Surface, όπου η εταιρεία χρησιμοποιεί celebrities.

    Μία από αυτές φαίνεται ότι είναι και η Oprah Winfrey, η “θρυλική” Αμερικανίδα παρουσιάστρια, με τους εκατομμύρια fans, στους οποίους η Microsoft θεωρεί ότι μπορεί να διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο την ταμπλέτα της.

    Η διάσημη Oprah, λοιπόν, αποτελώντας κάτι σαν “πρέσβειρα” του Surface, δε διστάζει να γράφει μέσω του Twitter πόσο της αρέσει η ταμπλέτα της Microsoft.

    Σ’ ένα tweet που έκανε την Κυριακή, έγραψε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έχει αγαπήσει το Surface και έχει ήδη αγοράσει 12 για χριστουγεννιάτικα δώρα. Ωραία έως εδώ. Τι γίνεται, όμως, όταν αυτό το tweet έχει γίνει από ένα…. iPad;


    Το twitter φαίνεται ότι είναι άκρως “αποκαλυπτικό” ως προς τη συσκευή από την οποία στέλνει κάποιος ένα μήνυμα και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, η κα Winfrey φαίνεται ότι “προδόθηκε”, με το tweet της, φυσικά, να γίνει viral για τους λάθος λόγους.

    Την επόμενη φορά, πάντως, που η διάσημη τηλεπερσόνα θα θέλει να γράψει κάτι στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη Microsoft νομίζουμε ότι θα αφήσει το iPad της στην άκρη, παρόλο που η αλήθεια είναι ότι τα Windows 8 δε διαθέτουν ακόμη κάποιον αξιόπιστο client για twitter…

    Πηγή: TNW

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles