21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αν θέλεις Windows Phone ξεκίνα από εδώ. Το λένε ZTE Orbit (hands-on video @ MWC 2012)

    Μια φορά και έναν καιρό, πριν μια πενταετία εννοώ, αν ήθελες να αγοράσεις κινητό σε τιμή κάτω από τα 200 ευρώ, οι επιλογές σου ήταν συγκεκριμένες. Και σίγουρα το μενού δεν περιλάμβανε smartphones. Πόσο μάλλον με οθόνη πολλαπλής αφής.

    Σήμερα υπάρχουν οι Κινέζοι. Όχι δεν είναι καινούργια ανακάλυψη, αλλά έπρεπε να περιμένουμε καιρό μέχρι να δούμε ποιοτικά προϊόντα όπως αυτά της ZTE, με πρώτο και καλύτερο το Blade. Παρεμπιπτόντως ακόμη και σήμερα πουλάει. Έστω, ότι έχει μείνει σε στοκ.

    Σε μια περίοδο που η χώρα μένει από οξυγόνο κάθε βράδυ στα δελτία, τη διαφορά την κάνουν προτάσεις όπως το Orbit. Εννοείται πως είναι και αυτό smartphone, έχει την υπογραφή της ZTE και επισήμως είναι το πιο προσιτό Windows Phone που έχει ανακοινωθεί. Δεν έχουν εκδώσει ακόμη το μπιλιετάκι με το λογαριασμό, υπολόγιζε όμως ότι τα 200 ευρώ θα είναι το ταβάνι. Πρόσεξε, μιλάμε για μια πρόταση με ένα πάνελ 4 ιντσών ανάλυσης WVGA.


    Πιο απλά, φαντάσου το Orbit σαν το Blade των Windows Phone. Έχει 5άρα κάμερα που καταγράφει βίντεο 720p (με LED φλας και auotofocus παρακαλώ), επεξεργαστή στο 1GHz, Wi-Fi, Bluetooth 3.0 και GPS. Μέχρι και δέκτη NFC ενσωματώνει. Όχι πως υποστηρίζεται από το λειτουργικό, αλλά μελλοντικά, που ξέρεις, μπορεί να ενεργοποιηθεί με κάποιο update.

    Φυσικά και δεν είναι τέλειο. Κανένα δεν είναι. Για παράδειγμα μπορεί να έχει 512MB μνήμης RAM, αλλά τα 4GB εσωτερικού χώρου δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Ευτυχώς υπάρχει η εναλλακτική των 25GB του SkyDrive της Microsoft, αν και θα πρέπει να έχεις εξασφαλίσει πρώτα ένα καλό πακέτο data για να είσαι συνεχώς online. Τι άλλο, τι άλλο; Ά, ότι το Orbit δείχνει σωστά συναρμολογημένο, με ένα καπάκι που είναι σαφώς πιο ελκυστικό από το έτερο Tania και δεν προδίδει με τίποτα την κατηγορία που μηχανικά τοποθετείται το κινητό. Με άλλα λόγια αν θέλεις Windows Phone smartphone αυτή θα πρέπει να είναι η επιλογή σου. Όχι από ανάγκη, από άποψη.

    Δες τώρα και το βίντεο

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles