13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    ΑνΑΔ: από 1η Μαρτίου νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης του κοινού

    Η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για την όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της και του κοινού γενικότερα, προχώρησε στην προκήρυξη διαγωνισμού και την ανάθεση σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης του κοινού. Η σχετική σύμβαση ανατέθηκε στην εταιρεία RTD Talos Ltd.

    Οι νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης του κοινού περιλαμβάνουν την ενημέρωση και παροχή πληροφοριών μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που κρίνεται αναγκαία η παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης με φυσική παρουσία, αυτή θα είναι εφικτή μόνο μέσω διευθέτησης προκαθορισμένης συνάντησης με τους λειτουργούς εξυπηρέτησης του κοινού, μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι με τις νέες ρυθμίσεις, το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού επεκτείνεται πέραν του συνήθους ωραρίου λειτουργίας της ΑνΑΔ, καθώς το γραφείο εξυπηρέτησης του κοινού θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση από τις 07:00 μέχρι τις 18:00 κατά τις εργάσιμες μέρες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles