17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοίνωση της Cablenet για την έλευση του Netflix στη Κύπρο: Οι υπηρεσίες over-the-top αποτελούν συμπλήρωμα των υπηρεσιών που η εταιρεία προσφέρει ήδη στους συνδρομητές της

    Το Netflix ήρθε πλέον και στην Κύπρο, σηματοδοτώντας ουσιαστικά και το επίσημο πέρασμα της χώρας μας στην on demand ψυχαγωγία, καθώς διαθέτει μία πλούσια βάση ταινιών και σειρών. Η Cablenet, με αφορμή την πρόσφατη έλευση του Netflix στη χώρα μας, με σχετική ανακοίνωση της σημειώνει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα «Η έναρξη της Netflix στην Κύπρο ήταν αναμενόμενη εδώ και καιρό, δεδομένου του γεγονότος ότι η Netflix ανακοίνωσε την πρόθεση της να καταστεί ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό δίκτυο μέσω του διαδικτύου πριν από μερικούς μήνες. Θεωρούμε ότι αυτή η νέα τάση νόμιμων υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας που προσφέρονται ως over-the-top (OTT) μέσω διαδικτύου θα συνεχιστεί στο μέλλον. Η CABLENET αγκαλιάζει αυτές τις νέες υπηρεσίες και τις θεωρεί ως συμπληρωματικές στις υπηρεσίες που προσφέρει ήδη» Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Το δίκτυο της CABLENET έχει δεχθεί μία μεγάλη αύξηση στους συνδρομητές της, που είχε φυσικά σαν αποτέλεσμα και την αντίστοιχη σημαντική αύξηση του τοπικού δικτύου και της διεθνούς χωρητικότητας της εταιρείας. Οι συνδρομητές της CABLENET έχουν πρόσβαση σε υπερύψηλες ταχύτητες και σε εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες, για απεριόριστες λήψεις από το Internet. Αυτή η εμπειρία δεν θα επηρεαστεί καθόλου με την έναρξη της Netflix, αφού η Netflix απαιτεί μια ελάχιστη ταχύτητα διαδικτύου της τάξης των 0,5 megabits ανά δευτερόλεπτο, όπως αναφέρεται και στον δικτυακό της τόπο. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η CABLENET έχει επενδύσει σημαντικά σε τηλεοπτικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων πολλών καναλιών σε HD και έχει δεσμευτεί να προσφέρει παγκόσμιας κλάσης ψυχαγωγία, είτε πρόκειται για τις πιο πρόσφατες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και αθλητικό περιεχόμενο».

    Οι τηλεοπτικές υπηρεσίες της Cablenet, καταλήγει η ανακοίνωση «είναι διαθέσιμες σε εξαιρετική αξία σε όλους τους συνδρομητές της απλά και εύκολα. Επιπλέον, η υπηρεσία θέασης κατά ζήτηση View On Demand, μία αποκλειστική υπηρεσία για τους συνδρομητές CABLENET, δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές της για θέαση των πιο πρόσφατων σε κυκλοφορία ταινιών, πάντοτε με ελληνικούς υποτίτλους, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις μεταγλωττισμένες ταινίες στην ελληνική γλώσσα».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles