21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε Titanfall game για iOS και Android συσκευές!

    To γνωστό mech-based multiplayer first-person shooter Titanfall που κυκλοφόρησε πέρσι σε Xbox One, Xbox 360 και PC σημείωσε μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε από την gaming community, η οποία αφιέρωσε εκατοντάδες ώρες στον γεμάτο δράση online κόσμο του. Από ότι φαίνεται η Respawn σκοπεύει να εξαργυρώσει κι’ άλλο την επιτυχία του συγκεκριμένου παιχνιδιού, καθώς στόχος της είναι να το κυκλοφορήσει και σε mobile συσκευές (iOS και Android-based smartphones και tablets).

    Titanfall 1

    Το development της mobile μετάβασης θα αναλάβει η εταιρεία ανάπτυξης Particle City (ένα studio στο οποίο συνιδρυτής είναι το «αφεντικό» της Respawn, Vince Zampella), ενώ η έκδοση της mobile version του Titanfall αναμένεται να περάσει στα χέρια της Nexon, η οποία ειδικεύεται στα free-to-play games και σίγουρα θα βοηθήσει ώστε το εν λόγω παιχνίδι να φτάσει σε ένα ευρύτερο κοινό. Με βάση τα παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι η Respawn τρέφει τολμηρά σχέδια για το Titanfall franchise, ενώ παράλληλα όπως έχει ήδη ανακοινωθεί αυτή τη στιγμή οι developers δουλεύουν πάνω στην ανάπτυξη ενός sequel, το οποίο όπως έχει γίνει γνωστό δεν θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μόνο στις κονσόλες της Microsoft, αλλά παράλληλα αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του και στο PlayStation 4. Πάντως, δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε τόσο για την mobile version του Titanfall όσο και για το sequel του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles