18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το Metal Gear Solid V: The Definitive Experience

    Αφού οι δύο εκδόσεις του “Metal Gear Solid V” μπέρδεψαν αρκετά το κοινό, η Konami ανακοίνωσε το “Metal Gear Solid V: The Definitive Experience”, το οποίο περιλαμβάνει και τα δύο παιχνίδια, δηλαδή το “Metal Gear Solid V: Ground Zeroes” και το “Metal Gear Solid V: The Phantom Pain”, συν όλα τα DLC.

    φγηφγη

    Το “Metal Gear Solid V: The Definitive Experience” θα κυκλοφορήσει στα PlayStation 4, Xbox One, και PC στις 11 Οκτωβρίου 2016 και με κόστος τα 49.99 δολάρια.

    Αρκετούς μήνες μετά τα γεγονότα του “Metal Gear Solid: Peace Walker”, το “Metal Gear Solid V: Ground Zeroes” λαμβάνει χώρα σε μια Αμερικάνικη εγκατάσταση στην Κούβα το 1975. Ο Snake έλαβε το μήνυμα ότι η Paz, μια κατάσκοπος που είχε εισχωρήσει στην κύρια βάση του στρατού του, είναι ζωντανή και ανακρίνεται στην εγκατάσταση εκεί. Η βάση περιλαμβάνει μια φυλακή – μια μυστική οργάνωση που ενεργεί εκτός νόμου της Κούβας αλλά και της Αμερικής, όπου πραγματοποιούνται βάναυσες ανακριτικές μέθοδοι. Μόλις μαθαίνει τι συμβαίνει, ο Chico, ένας νέος εθελοντής στον στρατό του Snake, ο οποίος τρέφει αισθήματα για την Paz, αναλαμβάνει μόνος του να την σώσει. Ο Snake δεν θα αργήσει να λάβει το μήνυμα ότι συνέλαβαν και τον Chico. Χωρίς να του έχουν μείνει πολλές επιλογές, ο Snake οργανώνει μια αποστολή για να σώσει την Paz και τον Chico στην Κούβα, ενώ η κύρια βάση του προετοιμάζεται να δεχτεί πυρηνική επιθεώρηση.

    Το “The Definitive Experience” περιλαμβάνει επίσης τις αποστολές  “Déjà Vu” και  “Jamais Vu”, που μέχρι τώρα υποστηρίζονταν μόνο από PlayStation και Xbox.

    Το “Metal Gear Solid V: The Phantom Pain” λαμβάνει χώρα στο Αφγανιστάν 9 χρόνια μετά τα γεγονότα του “Ground Zeroes”. Η Σοβιετική εισβολή στο Αφγανιστάν δίνει επιπλέον ώθηση στην εξέλιξη του Ψυχρού Πολέμου, και το 1984, ένας μονόφθαλμος άντρας με ένα προσθετικό χέρι εμφανίζεται στην χώρα. Όσοι τον γνωρίζουν, τον φωνάζουν Snake, ο θρυλικός μισθοφόρος που ξεριζώθηκε από την ιστορία και αφέθηκε σε κώμα από το Αμερικάνικο ιδιωτικό δίκτυο πρακτόρων Cipher. Ο Snake έχει για παρέα τον Ocelot, έναν παλιό φίλο που το έσωσε από την επίθεση όταν τελικά ξύπνησε.

    ωβ

    Τώρα, ο πρώην συνεργάτης του Snake, ο Kazuhira Miller κρατείται από τις Σοβιετικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν. Ο Snake πρέπει να αναλάβει την αποστολή να σώσει τον Miller και να αποδείξει σε όλο τον κόσμο ότι ο θρυλικός μισθοφόρος είναι ζωντανός. Αυτό το πρώτο βήμα θα τον οδηγήσει σε ένα μονοπάτι εκδίκησης εναντίον του Cipher, που έχει δολοφονήσει πολλούς άνδρες του Snake, και σε μια μάχη που θα ταράξει όλο τον κόσμο…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles