16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της A΄ Φάσης αξιολόγησης των προτάσεων «INNOVATE/0719(B)»

    Όπως ανακοίνωσε το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας, ολοκληρώθηκε πρόσφατα η A΄ Φάση Αξιολόγησης των Προτάσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» και ειδικότερα στο πλαίσιο της Πρόσκλησης με κωδικό «INNOVATE/0719(B)». Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των προτάσεων μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

    Σύμφωνα με την Προκήρυξη των Προγραμμάτων RESTART 2016-2020 οι Προτάσεις του εν λόγω Προγράμματος αξιολογούνται σε δύο Φάσεις. Στην Α’ Φάση Αξιολόγησης η κάθε πρόταση αξιολογείται εξ’ αποστάσεως από δύο (2) εμπειρογνώμονες, ειδικούς στο αντικείμενο της πρότασης και με καλή αντίληψη του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο θέμα της πρότασης. Στη Β’ Φάση Αξιολόγησης προχωρούν οι προτάσεις που λαμβάνουν βαθμολογία τουλάχιστον 12,00/15,00. Στις περιπτώσεις όπου η διαφορά στη βαθμολογία των δύο αξιολογητών ήταν μεγαλύτερη από 3,00/15,00 και οι βαθμολογίες δεν ήταν και οι δύο χαμηλότερες από 12,00/15,00, τότε η πρόταση προωθήθηκε και σε τρίτο αξιολογητή.

    Στη Β’ Φάση Αξιολόγησης, την αξιολόγηση των προτάσεων αναλαμβάνει μία Ανεξάρτητη Επιτροπή Αξιολόγησης, στην οποία συμμετέχουν εμπειρογνώμονες με επιχειρηματικό υπόβαθρο. Στο πλαίσιο της Β’ Φάσης Αξιολόγησης ο Συντονιστής Έργου παρουσιάζει, δια ζώσης, το προτεινόμενο έργο στα μέλη της Επιτροπής, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν διευκρινήσεις και να συζητήσουν το περιεχόμενο της πρότασης μεταξύ τους και με τον Συντονιστή Έργου. Λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας COVID-19, η Β’ Φάση αξιολόγησης για το Πρόγραμμα “ INNOVATE/0719(B)” θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας την πρώτη εβδομάδα Νοεμβρίου 2020.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles