13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκαν τα νέα iPad Air και iPad με σημαντικές αναβαθμίσεις σε επιδόσεις και λειτουργικότητες

    Η εταιρεία iSquare, επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η Apple ανακοίνωσε στη χθεσινή διαδικτυακή της παρουσίαση την κυκλοφορία των επόμενων γενιών iPad Air και iPad με σημαντικές αναβαθμίσεις σε επιδόσεις και λειτουργικότητες.

    To νέο iPad όγδοης γενιάς αποτελεί την αναβάθμιση του αγαπημένου, δημοφιλούς iPad. Διαθέτει ευφυή επεξεργαστή Α12 Bionic που παρέχει σαράντα τοις εκατό ταχύτερη απόδοση CPU σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά και διπλάσια απόδοση γραφικών. Επιπλέον, εισάγει για πρώτη φορά την τεχνολογία Neural Engine στην κατηγορία του. Παράλληλα, προσφέρει μία εντυπωσιακή Retina οθόνη, προηγμένες κάμερες και μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα, ώστε ο χρήστης να το έχει μαζί του όπου κι αν βρίσκεται. Το νέο iPad θα είναι άμεσα διαθέσιμο σε τρία ζωηρά φινιρίσματα Space Gray, Silver και Gold, κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

    Το iPad Air τελευταίας γενιάς που σχεδιάστηκε από την αρχή, διαθέτει ένα συμπαγές design κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, σε πέντε υπέροχα φινιρίσματα: Silver, Space Gray, Rose Gold, Green και Sky Blue. Αποτελεί το πιο ισχυρό, έξυπνο και πολύχρωμο iPad Air που κατασκευάστηκε ποτέ. Διαθέτει επεξεργαστή A14 Bionic με Neural Engine και εκθαμβωτική Liquid Retina 10,9-ιντσών που καλύπτει ολόκληρη τη μπροστινή πλευρά της συσκευής, προφέροντας απαράμιλλη εμπειρία θέασης και ένα καθηλωτικό οπτικό αποτέλεσμα. Επιπρόσθετα, προσφέρει σημαντικές αναβαθμίσεις στην κάμερα και τον ήχο, καθώς και νέο ενσωματωμένο Touch ID που έχει τοποθετηθεί στο πάνω κουμπί της συσκευής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles